Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χαϊδάρι: Την Κυριακή θα εκλεγεί δήμαρχος που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δημοτών, ο Μ. Σελέκος

Σήμερα Πέμπτη 30 Μάη το βράδυ, ο πεζόδρομος της οδού Καραϊσκάκη, όπου βρίσκεται το εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» γέμισε με μουσικές, κόσμο, χαμόγελα και αισιοδοξία, στο γλέντι που οργανώθηκε, στο οποίο παρευρέθηκε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

xaidari4

Δ. Κουτσούμπας: Δύο και μια μείνανε μέχρι την Κυριακή της κάλπης για μια μεγάλη νίκη ξανά του λαού του Χαϊδαρίου

«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Δύο και μια μείνανε μέχρι την Κυριακή της κάλπης για μια μεγάλη νίκη ξανά του λαού του Χαϊδαρίου, με δήμαρχο ξανά τον Μιχάλη Σελέκο, που μπορεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη αυτής εδώ της πόλης για τα συμφέροντα των κατοίκων της, για τα συμφέροντα του λαού μας» τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στον χαιρετισμό του απόψε στο Χαϊδάρι στο λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση».

xaidari3

«Είμαστε μαζί σας, δίπλα σας, θα δώσουμε τη μάχη με το ψηφοδέλτιο σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, για μια μεγάλη νίκη του λαού του Χαϊδαρίου. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία, η νίκη είναι σίγουρη. Να μην εφησυχάζουμε, κάθε ώρα μετράει, κάθε στιγμή μετράει» κατέληξε στον χαιρετισμό του ο Δ. Κουτσούμπας.

«Πάμε δυνατά, πάμε αποφασισμένοι να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη την Κυριακή. Για να συνεχίσει το Χαϊδάρι στον δρόμο που άνοιξε τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε στο δικό του χαιρετισμό ο δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Μιχάλης Σελέκος.

«Δε θα επιτρέψει ο λαός της πόλης μας να ξαναγυρίσουμε πίσω. Δε θα επιτρέψει να επιστρέψουμε σε εποχές που έχουν καταδικαστεί» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας «όλοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει μια δημοτική αρχή του συνδυασμού του Β. Ντηνιακού, μια δημοτική αρχή που ανοίγει τον δρόμο στο ξεπούλημα του δήμου στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

xaidari5 1

Μ. Σελέκος: Η «Λαϊκή Συσπείρωση» απευθύνεται σε όλους τους «συμπολίτες μας ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν ή τις επιμέρους διαφορές τους»

Τους συγκεντρωμένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καλωσόρισε ο Μιχάλης Σελέκος ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να στηθεί μέσα σε λίγες ώρες το σημερινό γλέντι. «Πάμε δυνατά, πάμε αποφασισμένοι να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη την Κυριακή. Για να συνεχίσει το Χαϊδάρι στο δρόμο που άνοιξε τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε. «Δεν θα επιτρέψει ο λαός της πόλης μας να ξαναγυρίσουμε πίσω. Δε θα επιτρέψει να επιστρέψουμε σε εποχές που έχουν καταδικαστεί», πρόσθεσε και υπενθύμισε πως όλοι γνωρίζουν καλά τι θα σήμαινε η εκλογή μιας Δημοτικής Αρχής, όπως του αντίπαλου συνδυασμού, του Β. Ντηνιακού, που σκοπό έχει «να ανοίξει το δρόμο στο ξεπούλημα του Δήμου στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

xaidari2

«Αυτές τις μέρες, αυτή την εβδομάδα έχουμε οργώσει την πόλη», σημείωσε και πρόσθεσε πως τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα και δείχνουν πως την Κυριακή θα εκλεγεί μια Δημοτική Αρχή που θα στέκεται στο πλευρό του λαού και θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του.

Κάλεσε τις επόμενες μέρες και ώρες να μην μείνει σπίτι, γειτονιά και χώρος δουλειάς που δεν θα φτάσει η φωνή της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Κατέληξε στον χαιρετισμό του με κάλεσμα στην αυριανή συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Παλατάκι στις 20.30.

xaidari6 1