Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΧΑΪΔΑΡΙ – Μ. Σελέκος: Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα στη μάχη του β’ γύρου

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ρίχνονται στη μάχη του δεύτερου γύρου στο δήμο, οι Χαϊδαριώτες που ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των εκλογών στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Μιχάλης Σελέκος χαιρέτισε τους χιλιάδες δημότες που στήριξαν με την ψήφο, αλλά και τον αγώνα τους τη «Λαϊκή Συσπείρωση», δίνοντάς της το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγράψει σε πρώτο γύρο εκλογικών αναμετρήσεων.

«Από αύριο ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα για να μην αλωθεί η πόλη μας», τόνισε και κάλεσε το λαό της πόλης να μην επιτρέψει στην παράταξη του Β. Ντηνιακού, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, έχει στεγάσει υποψηφίους της ΝΔ και εκφράζει συμφέροντα που θέλουν να μετατρέψουν το δήμο σε Ανώνυμη Εταιρεία, να βρεθούν στη διοίκηση.

«Ξεκινάμε από μια πολύ μεγάλη βάση και έχουμε τη δυνατότητα να απευθυνθούμε σε όλο τον κόσμο», σημείωσε και υπογράμμισε πως με αφετηρία και παρακαταθήκη το σημαντικό ποσοστό που καταγράφει η «Λαϊκή Συσπείρωση», την επόμενη βδομάδα θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα να συζητήσει πλατιά με το λαό της πόλης και να τον καλέσει να στηρίξει το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο, ώστε το Χαϊδάρι να συνεχίσει να έχει δημοτική αρχή που θα μάχεται για τα συμφέροντά του.