Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Χριστούγεννα στον Πειραιά»

Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro και η Ανθή Γουρουντή ετοίμασαν ένα εορταστικό πρόγραμμα, με τίτλο «Χριστούγεννα στον Πειραιά», που θα παρουσιαστεί στον Πειραϊκό Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ» την Κυριακή 17 Δεκέμβρη και ώρα 11.30 π.μ., για να συμμετάσχουν με αυτό τον τρόπο στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης τους.

Μια «πειραγμένη» χριστουγεννιάτικη συναυλία με κλασικά αλλά και απρόβλεπτα τραγούδια γύρω από την αγάπη, το φως, την ελπίδα. Στη συναυλία θα ακουστούν από μεσαιωνικοί ύμνοι, μελωδίες από μιούζικαλ, κινηματογραφικές ταινίες και mangaanime έως λυρικές άριες, ελληνικά τραγούδια και… απόσπασμα λειτουργίας με κρουστά από το Κογκό!

Στο εορταστικό αυτό πρόγραμμα συμμετέχουν οι σολίστ Βανέσσα Καλκάνη και Κλεοπάτρα Παπαχειμώνα, οι Πειραιώτες ηθοποιοί – ερμηνευτές Χρήστος Γεροντίδης και Μικαέλα Δανά και η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά της διακεκριμένης βιολονίστριας Σταυρούλας Μέντη.

Τιμητική συμμετοχή ο διεθνούς φήμης τενόρος Κωνσταντίνος Παλιατσάρας. Το σαρανταμελές Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro διευθύνει η Ανθή Γουρουντή, που έχει κάνει και την επιμέλεια της εκδήλωσης.

Προπώληση εισιτηρίων: Cava Nostra Cafe Snak BarΜπουμπουλίνας 29, Πειραιάς (τηλ. 210.4297.226). Κατάστημα «Μπούμπουλης» Παλαμηδίου 17β και Μαυρομιχάλη, Πειραιάς (τηλ. 210.4220.290).