Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χρυσή Αυγή: Αίμα, Τιμή και… ζήτω οι Αμερικανοί!

Οι ογκώδεις διαδηλώσεις του Σαββάτου ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο ενόχλησαν βαθιά τον εσμό των κάθε λογής αμερικανοτσολιάδων. Θίχτηκαν οι σύγχρονοι δοσίλογοι από την συμβολική επίθεση στο άγαλμα του σφαγέα Τρούμαν και το κάψιμο της αιματοβαμμένης αστερόεσσας.

Και ακριβώς επειδή θίχτηκε ο δοσιλογισμός τους, αποφάσισαν να ξεράσουν αντικομμουνιστικό δηλητήριο και μπόλικο χαφιεδισμό. Μαζί, λοιπόν, με τους Μπογδάνους, τους Φαήλους και τους λοιπούς εκπροσώπους του αμερικανοτσολιαδισμού, βγήκαν απ’ τις τρύπες τους και τα ναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής.

Σαν γνήσιοι δοσίλογοι, απόγονοι των ταγματασφαλιτών του ΄40, οι χρυσαυγίτες απέδειξαν και πάλι ότι αποτελούν τα καλύτερα τσιράκια της αστικής εξουσίας. Έτσι, μέσα από τις φασιστοσελίδες τους ξεκίνησαν να ρουφιανεύουν, να στοχοποιούν και να ζητούν συλλήψεις διαδηλωτών! Επί Κατοχής ένας τενεκές λάδι τους αρκούσε. Σήμερα ποιο είναι άραγε το αντάλλαγμα;

roufianoi xa

Χαφιεδίστικες δημοσιεύσεις στο ναζιστοσάιτ “ethnikismos”.

Φυσικά, για την παρουσία του Πομπέο και την υπογραφή της ελληνο-αμερικανικής συμφωνίας που καθιστά την Ελλάδα μια απέραντι βάση των ΗΠΑ, ούτε λέξη! Στα λόγια «υπερπατριώτες» και στην πράξη αμερικανοτσολιαδάκια. Αυτοί ήταν και είναι οι φασίστες.

Το υπό διάλυση ναζιστικό, εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής – μαντρόσκυλο του κεφαλαίου και της μεγαλοεργοδοσίας – αποδεικνύει για πολλοστή φορά την πλήρη ταύτιση του με τον αμερικανονατοικό ιμπεριαλισμό.

Τουλάχιστον, πρωτού τα ορφανά του Χίτλερ και του Παττακού εξαφανιστούν μια για πάντα από το πολιτικό σκηνικό της χώρας, ας αποδώσουν μια τελευταία τιμή στα αφεντικά τους φωνάζοντας όλοι μαζί: «Αίμα, Τιμή, ζήτω οι Αμερικανοί!».

gif Banner Γυάρος