Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρυσή Αυγή για ΑΜΕΑ: Στείρωση και ευθανασία προτείνει η ναζιστική συμμορία

Το έχου­με γρά­ψει και θα το ξανα­γρά­ψου­με όσες φορές κι’ αν χρεια­στεί: Ο εγκλη­μα­τι­κός χαρα­κτή­ρας της Χρυ­σής Αυγής πηγά­ζει από την ίδια τη ναζι­στι­κή-χιτλε­ρι­κή της ιδε­ο­λο­γία. Είναι φονιά­δες και απο­βρά­σμα­τα ακρι­βώς επει­δή το επι­τάσ­σουν οι αρρω­στη­μέ­νες ιδέ­ες στις οποί­ες πιστεύουν.

Ως πολι­τι­κοί από­γο­νοι του Χίτλερ, θαυ­μα­στές και υμνη­τές των κρε­μα­το­ρί­ων και των ναζι­στι­κών εγκλη­μά­των, οι χρυ­σαυ­γί­τες είναι φανα­τι­κοί θια­σώ­τες της λεγό­με­νης «φυλε­τι­κής καθαρότητας».

Στην ναζι­στι­κή Γερ­μα­νία, άλλω­στε, στο πλαί­σιο της «ευγο­νι­κής» εφαρ­μό­στη­καν μια σει­ρά απί­στευ­τες φρι­κα­λε­ό­τη­τες (πει­ρά­μα­τα, βασα­νι­στή­ρια, ευθα­να­σί­ες κλπ.) ενα­ντί­ον ατό­μων με ανα­πη­ρία, ψυχι­κά νοσή­μα­τα, ομο­φυ­λό­φι­λων και όσων, κατά την χιτλε­ρι­κή άπο­ψη, θεω­ρού­νταν «μιά­σμα­τα» και «υπάν­θρω­ποι» που δεν ήταν κατάλ­λη­λοι για την συνέ­χι­ση της «Αρί­ας Φυλής». Περί­που 400.000 άνθρω­ποι στει­ρώ­θη­καν και 275.000 θανατώθηκαν!

Την ίδια «φυλε­τι­κή καθα­ρό­τη­τα» που επι­κα­λού­νταν οι Ναζί του Χίτλερ, επι­κα­λεί­ται σήμε­ρα η Χρυ­σή Αυγή. Κάτι που για τους ανθρώ­πους με ειδι­κές ανά­γκες (ΑΜΕΑ) και διά­φο­ρες βεβα­ρη­μέ­νες κλη­ρο­νο­μι­κές ασθέ­νειες συνε­πά­γε­ται ανα­γκα­στι­κή στεί­ρω­ση, μέχρι και θανάτωση!

- Να τι ανα­φέ­ρει, μετα­ξύ άλλων, κεί­με­νο δημο­σιευ­μέ­νο στην ιστο­σε­λί­δα «Αντε­πί­θε­ση» (του χρυ­σαυ­γί­τι­κου «Μετώ­που Νεο­λαί­ας») στις 5/1/2012:

«Για εμάς τους Εθνι­κι­στές η Φυλε­τι­κή μεί­ξη είναι απα­ρά­δε­κτη, καθώς οδη­γεί σχε­δόν πάντο­τε σε ανω­μα­λία, Ψυχι­κή αρρώ­στια, λόγω του κατα­στρο­φι­κού συν­δυα­σμού κλη­ρο­νο­μι­κών ψυχι­κών χαρι­σμά­των με απο­τέ­λε­σμα την κατα­στρο­φή της Φύσης του Ανθρώπου».

Στο ίδιο κεί­με­νο ανα­φέ­ρε­ται ο Άλφρεντ Ρόζεν­μπεργκ, θεω­ρη­τι­κός του ναζι­σμού και της αρρω­στη­μέ­νης ιδε­ο­λο­γί­ας περί Άριας Φυλής, ενώ το ανα­τρι­χια­στι­κό συμπέ­ρα­σμα δεν αφή­νει περι­θώ­ρια για παρερ­μη­νεί­ες: «Συνε­πώς πιστεύ­ου­με ότι όχι μόνο είναι απα­ραί­τη­το να δια­τη­ρη­θεί ο φυλε­τι­κός χαρα­κτή­ρας κάθε Λαού, αλλά και με κατάλ­λη­λα μέτρα να βελ­τιω­θεί, ώστε η Λαϊ­κή Κοι­νό­τη­τα, όχι μόνο να βελ­τιω­θεί αλλά και να τελειοποιηθεί».

disabled kids

Χιλιά­δες παι­διά με ειδι­κές ανά­γκες έγι­ναν πει­ρα­μα­τό­ζωα και θανα­τώ­θη­καν στη ναζι­στι­κή Γερ­μα­νία που θαυ­μά­ζει η Χρυ­σή Αυγή.

- Σε άλλο κεί­με­νο, δημο­σιευ­μέ­νο στο περιο­δι­κό «Χρυ­σή Αυγή» (Τεύ­χος 133, Ιού­λιος-Αύγου­στος 2007), την διεύ­θυν­ση του οποί­ου έχει ο ίδιος ο φυρε­ρί­σκος Μιχα­λο­λιά­κος, είναι εμφα­νής η από­λυ­τη ταύ­τι­ση της ναζι­στι­κής συμ­μο­ρί­ας με τις πρα­κτι­κές της «ευγο­νι­κής» του Χίτλερ.

Στο εν λόγω άρθρο, που υπο­γρά­φει η Ειρ. Παπ­πά (σύζυ­γος του σημε­ρι­νού βου­λευ­τή Χρή­στου Παπ­πά), επι­χει­ρεί­ται να συν­δε­θεί η «ευγο­νι­κή» της ναζι­στι­κής Γερ­μα­νί­ας με την… αρχαία Σπάρ­τη της επο­χής του βασι­λιά Λυκούρ­γου. Τα γρα­φό­με­να της χρυ­σαυ­γί­τισ­σας είναι αποκαλυπτικά:

«Αρκεί κανείς να δει φωτο­γρα­φί­ες επο­χής για να δια­πι­στώ­σει πως σε λίγα μόλις χρό­νια οι ασθε­νι­κοί, χλω­μοί νέοι της κραι­πά­λης του Μεσο­πο­λέ­μου, μέσα από την κοι­νή ζωή της Χιτλε­ρι­κής Νεο­λαί­ας, τη ζωή στο ύπαι­θρο, τη σωμα­τι­κή άσκη­ση και την πνευ­μα­τι­κή ανα­βά­πτι­ση στα νάμα­τα, τις αξί­ες και τις αρχές του Αρχαί­ου Ανθρώ­που, έδω­σαν τη θέση τους στα νέα αγό­ρια και κορί­τσια που έχτι­σαν μια δυνα­τή και υγιή Γερ­μα­νία και θυσιά­στη­καν ηρω­ι­κά γι’ αυτήν. Μια Γερ­μα­νία που αν δεν τη φθο­νού­σε ο αιώ­νιος Εβραί­ος, θα ανα­γεν­νού­σε ολό­κλη­ρη την Ευρώ­πη, και βέβαια την Ελλάδα».

Στο ίδιο τεύ­χος, σε κεί­με­νο με τίτλο «Σπάρ­τη και καθα­ρό αίμα», οι χρυ­σαυ­γί­τες ανα­φέ­ρο­νται στην παρά­δο­ση των αρχαί­ων Σπαρ­τια­τών να εγκα­τα­λεί­πουν τα άρρω­στα, ανά­πη­ρα η καχε­κτι­κά νεο­γέν­νη­τα (που δεν πλη­ρού­σαν τους όρους για τη βελ­τί­ω­ση της φυλής) στον Ταϋ­γε­το, κοντά στον Καιά­δα. Έτσι επι­χει­ρούν, με ανα­φο­ρές στους μύθους της αρχαί­ας Ελλά­δας να δικαιο­λο­γή­σουν την ταύ­τι­ση τους με τη ναζι­στι­κή θεω­ρία της «ευγο­νι­κής»!

Υπάρ­χει όμως και συνέ­χεια. Σε ομι­λί­ες τους, στε­λέ­χη της Χρυ­σής Αυγής έχουν εμμέ­σως πλην σαφώς παρα­δε­χθεί ότι στον… Άριο κόσμο που ονει­ρεύ­ο­νται δεν χωρά­νε ανά­πη­ροι, ασθε­νείς, αλλό­φυ­λοι, μαύ­ροι, ομο­φυ­λό­φι­λοι και γενι­κά όσοι δια­φέ­ρουν από τα χιτλε­ρι­κά πρό­τυ­πα τους.

- Στεί­ρω­ση και ευθα­να­σία στους ανά­πη­ρους και τους ψυχι­κά νοσού­ντες πρό­τει­νε σε ομι­λία του στη Νίκαια ο πυρη­νάρ­χης της Χρυ­σής Αυγής στη Σαλα­μί­να Μιχά­λης Παπα­δη­μη­τρί­ου. Σε βίντεο-ντο­κου­μέ­ντο που είχε απο­κα­λύ­ψει η εφη­με­ρί­δα «Έθνος», το στέ­λε­χος της εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας ανα­φέ­ρει ξεκά­θα­ρα πως «εθνι­κι­σμός είναι η άμε­ση βίω­ση της φυλε­τι­κής ψυχής», προ­σθέ­το­ντας πως «άτο­μα στε­ρού­με­να εθνι­κι­στι­κών εξάρ­σε­ων είτε είναι άτο­μα παθο­λο­γι­κά είτε φυλε­τι­κώς νόθα». Προ­τεί­νει δε πρα­κτι­κές ευγο­νι­κής (στει­ρώ­σεις, θανά­τω­ση κλπ) σε όσους δεν είναι κατάλ­λη­λοι να φέρουν πάνω τους «τον τίτλο του πολί­τη-οπλί­τη»!

Matheopoulos

- Την χρυ­σαυ­γί­τι­κη θέση που εξέ­φρα­σε ο πυρη­νάρ­χης της Χ.Α. στη Σαλα­μί­να, επι­βε­βαιώ­σε σε συνέ­ντευ­ξη του στο ΣΚΑΪ ο Αρτέ­μης Ματ­θαιό­που­λος, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Θεσ­σα­λο­νί­κης της φασι­στι­κής οργά­νω­σης. Προ­σέξ­τε τα λόγια του:

«Σήμε­ρα είμα­στε μια χώρα στην οποία μπο­ρεί ο καθέ­νας να έχει οποια­δή­πο­τε άπο­ψη, είτε είναι τρό­φι­μος ψυχια­τρεί­ου είτε έχει διά­φο­ρες παθή­σεις μπο­ρεί να απο­φα­σί­ζει για εμάς και θεω­ρού­με ότι κάτι τέτοιο δεν μπο­ρεί να είναι επι­τρε­πτό. Πιστεύ­ου­με σε έναν ελλη­νι­κό λαό ο οποί­ος θα είναι υγι­ής, πνευ­μα­τι­κά υγι­ής πάνω απ’ όλα».

Ο Ματ­θαιό­που­λος, που κάπο­τε επι­χεί­ρη­σε να κάνει καριέ­ρα στο… τρα­γού­δι με στί­χους όπως «γαμώ την Αννα Φρανκ, αχ το Αου­σβιτς ποσο το αγα­παω», προ­σέ­θε­τε ότι η ευθα­να­σία που εφαρ­μό­ζε­ται σε σκυ­λιά, άλο­γα και άλλα ζώα (για τη βελ­τί­ω­ση ορι­σμέ­νων φυλών) πρέ­πει να εφαρ­μο­στεί και στους ανθρώπους!

Χρυσή Αυγή: «Ελαττωματικά πλάσματα και προϊόντα» τα ΑΜΕΑ!

- Για όσους δεν αρκούν τα παρα­πά­νω, υπάρ­χουν και οι ανα­φο­ρές στον χρυ­σαυ­γί­τι­κο ιστό­το­πο «Πρά­σι­νη Πτέ­ρυ­γα» όπου σε σχε­τι­κό άρθρο (Μάϊ­ος 2007) τα ΑΜΕΑ χαρα­κτη­ρί­ζο­νται «ελατ­τω­μα­τι­κά πλά­σμα­τα και προ­ϊ­ό­ντα κλη­ρο­νο­μι­κών παθή­σε­ων»!!! Και συνε­χί­ζουν οι χρυ­σαυ­γί­τες γρά­φο­ντας για τους ανθρώ­πους με ανα­πη­ρί­ες: «Σε οποια­δή­πο­τε άλλη περί­πτω­ση η φύση θα τα είχε κατα­δι­κά­σει σε θάνα­το, όμως εξ αιτί­ας μιας ομά­δας μανια­κών υπο­χόν­δριων δεν θανα­τώ­νο­νται, απο­τε­λώ­ντας έτσι ένα βαρύ­τα­το συναι­σθη­μα­τι­κό και οικο­νο­μι­κό φορ­τίο για την οικο­γέ­νειά τους και την κοινωνία».

Να πως βλέ­πει η ναζι­στι­κή-εγκλη­μα­τι­κή Χρυ­σή Αυγή τα άτο­μα με ειδι­κές ανά­γκες, κινη­τι­κά προ­βλή­μα­τα, τους παρα­πλη­γι­κούς-ανά­πη­ρους ανθρώ­πους, τους ψυχι­κά ασθε­νείς και τα παι­δά­κια που έτυ­χε να έρθουν στον κόσμο με γενε­τι­κές ανω­μα­λί­ες: Ως βαρύ­τα­το συναι­σθη­μα­τι­κό και οικο­νο­μι­κό φορ­τίο που η κοι­νω­νία, μέσω απάν­θρω­πων και εγκλη­μα­τι­κών μεθό­δων, οφεί­λει να πετά­ξει στον «καιά­δα».

Ως θρα­σύ­δει­λες κότες που είναι, τα χρυ­σαυ­γί­τι­κα απο­βρά­σμα­τα αρνού­νται σήμε­ρα ότι είναι υπο­στη­ρι­κτές τέτοιων χιτλε­ρι­κών μεθό­δων. Παρι­στά­νουν τους ανή­ξε­ρους και τις αθώ­ες περι­στέ­ρες προ­κει­μέ­νου να ρίξουν στά­χτη στα μάτια του κόσμου. Κανείς δεν πρέ­πει να τους πιστέψει!

Τα άτο­μα με ειδι­κές ανά­γκες, οι συγ­γε­νείς και φίλοι των ΑΜΕΑ, οι εργα­ζό­με­νοι και στο σύνο­λο του ο λαός πρέ­πει να απο­μο­νώ­σει τους απο­γό­νους του Χίτλερ και να τους στεί­λει πολι­τι­κά εκεί που ανή­κουν — στον Καιά­δα της ιστο­ρι­κής απαξίωσης.

Δυνα­τό ΚΚΕ για να τσα­κι­στεί η ναζι­στι­κή Χρυ­σή Αυγή

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο