Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χρυσή Αυγή: Θρασύτατη ανακοίνωση των Ναζί με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στον Ασπρόπυργο

Με μια θρασύτατη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα, η εγκληματική-ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να αποποιηθεί των ευθυνών της για τη δολοφονική ρατσιστική επίθεση εναντίον δύο μεταναστών εργατών στον Ασπρόπυργο. Κάνοντας λόγο για «νταβατζήδες» (οι ίδιοι προφανώς γνωρίζουν καλά από «νταβατζιλίκια») της ενημέρωσης και εξαπολύοντας χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ αλλά και στην ΚΕΕΡΦΑ, οι εγκληματίες χρυσαυγίτες προσπάθησαν να πετάξουν τη «μπάλα στην εξέδρα», αποφεύγοντας να πουν λέξη για την ταμπακιέρα.

Ακολουθώντας την προσφιλή τους γκεμπελική τακτική του «πες πες, κάτι θα μείνει», τα φασιστοειδή επιχειρούν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, να παραστήσουν τα θύματα και τους στοχοποιημένους. Λες και δεν είναι γνωστή η εμπλοκή της χρυσαυγίτικης συμμορίας τους σε σωρεία εγκληματικών ενεργειών και δολοφονικών επιθέσεων ενάντια σε, Έλληνες και ξένους, εργάτες. Λες και δεν ήταν ο φυρερίσκος της ναζιστικής οργανώσης Μιχαλολιάκος αυτός που δημόσια παράδεχθηκε πως η Χρυσή Αυγή φέρει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το να μιλάνε για «ηθικούς αυτουργούς» οι ίδιοι οι ηθικοί αυτουργοί εκατοντάδων δολοφονικών επιθέσεων, οι φορείς του ρατσισμού και του μίσους, είναι, το λιγότερο, εξοργιστικό. Ο λαός, οι εργαζόμενοι, η νεολαία οφείλουν να απομονώσουν τα χρυσαυγίτικα τσιράκια του κεφαλαίου και των μεγαλοεργοδοτών…

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο