Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χρυσή Αυγή και Βελόπουλος υπέρ του φασίστα Τζήμερου (Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα…)

Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα. Αυτή η λαϊκή ρήση ταιριάζει στην περίπτωση της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής και του ακροδεξιού τσαρλατάνου Βελόπουλου που δεν έχασαν ευκαιρία να στηρίξουν τον ομοϊδεάτη τους Τζήμερο, με αφορμή τα όσα έγιναν προχθές στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Πέραν του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, την στήριξη τους στον κοστουμαρισμένο ναζί Τζήμερο έσπευσαν να παρέχουν οι εγκληματίες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής. Η παράταξη των χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής υιοθέτησε πλήρως τα αντικομμουνιστικά εμέσματα του Τζήμερου, με τον υπόδικο χρυσαυγίτη Ηλ. Παναγιώταρο να επιβεβαιώνει το γεγονός στο twitter.

Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο twitter οι δύο νεοναζί, με τον Τζήμερο να συγχαίρει τους χρυσαυγίτες.

Tzimeros XA

Προς υπεράσπιση του φασίστα Τζήμερου έτρεξε και ο ακροδεξιός τηλεπωλητής κεραλοιφών, πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο φασισμός είτε κόκκινος είτε μαύρος είναι φασισμός! Ακόμα και εάν σε προκαλέσει κάποιος δεν τον κάνεις έτσι! Διακατέχονται από “αριστεροφοβία” τρέμουν μην τους κακολογήσουν οι “αριστεροί” ακόμα και αν συμπεριφέρονται τραμπούκικα! Απλά ντροπή!». Αυτά τα έγραψε ο… Βελόπουλος, ο ίδιος τύπος που έχει προτείνει να πυροβολούνται οι πρόσφυγες και μετανάστες που περνούν τα σύνορα στον Έβρο…

velopoulos

Δεν μας προκαλεί κάποια εντύπωση. Οι φασίστες τους φασίστες θα στηρίξουν. Άλλωστε, κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει…