Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χρυσή Αυγή: Κροκοδείλια δάκρυα για την Συρία από τα ναζιστικά τσιράκια του ΝΑΤΟ!

Ρεσιτάλ υποκρισίας δίνει τις τελευταίες μέρες η εγκληματική-ναζιστική Χρυσή Αυγή με αφορμή την ιμπεριαλιστική στρατιωτική επέμβαση στην Συρία.

Φορώντας αντιπολεμικό προσωπείο και παριστάνοντας τους φίλους του συριακού λαού, οι Ναζί χρυσαυγίτες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το έγκλημα στην Συρία, επιχειρώντας, ούτε λίγο, ούτε πολύ, να αυτοπαρουσιαστούν ως…. «αντιιμπεριαλιστές»!

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και τα φασιστικά τσιράκια του ΝΑΤΟ αποκαλύπτονται. Η συμμετοχή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές λυκοσυμμαχίες ΝΑΤΟ-ΕΕ αποτελεί στρατηγική επιλογή της Χρυσής Αυγής, ενώ η ναζιστική οργάνωση συχνά επαίρεται για το γεγονός ότι η Ελλάδα δαπανά ετησίως το 2,36% (4 δισ. ευρώ) του ΑΕΠ για νατοϊκές δαπάνες.

Μάλιστα, τα φασιστοειδή… επιπλήττουν άλλες χώρες της ΕΕ επειδή δε δίνουν όσα λεφτά θα έπρεπε να τους εξοπλισμούς του ΝΑΤΟ. «Aς θυμηθούν σχεδόν όλοι τις δηλώσεις τους εναντίον του Τραμπ, όπως και το γεγονός ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η Ελλάδα, καμία χώρα της Ενωσης δεν πληροί την προϋπόθεση του 2% των αμυντικών δαπανών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ» έλεγε σε παρέμβαση του ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Λ.Φουντούλης.

Αυτοί, λοιπόν, που θαυμάζουν τον αρχιφονιά Τραμπ, που δεν αμφισβητούν ούτε κατ’ ελάχιστο την συμμετοχή της Ελλάδας σε ΝΑΤΟ-ΕΕ, που ζητούν ολοένα και περισσότερες δαπάνες για τα πολεμοκάπηλα σχέδια των ιμπεριαλιστών, είναι οι ίδιοι που… χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον συριακό λαό!

Αυτοί, οι χρυσαυγίτες, που σήμερα κάνουν λόγο για τον «περήφανο συριακό λαό» είναι οι ίδιοι υποκριτές φασίστες που, στην Ελλάδα, κυνηγούν, χτυπούν και μαχαιρώνουν πρόσφυγες και μετανάστες, που χύνουν σε κάθε ευκαιρία το εμετικό ρατσιστικό τους δηλητήριο ενάντια στους «λαθροπρόσφυγες»!

Τέτοιο θράσος και τέτοια υποκρισία έχουν τα πολιτικά ορφανά του Χίτλερ και του Μεταξά. Γι’ αυτό ο λαός πρέπει να απομονώσει ακόμη πιο αποφασιστικά την εγκληματική, ναζιστική οργάνωση της ΧΑ, συνδυάζοντας την προσπάθεια αυτή με τον αγώνα για την ανατροπή του σάπιου συστήματος που τους γεννά!

Φασίστες και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο