Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χρυσή Αυγή: Μίσος για τους εργαζόμενους – Επιχαίρει για την αστυνομική βία ενάντια στους εκπαιδευτικούς!

Θέλουν τα φασισταριά να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει. Ο λόγος για την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή που, ούτε λίγο, ούτε πολύ, επιχαίρει για τη βάρβαρη καταστολή της πορείας των εκπαιδευτικών από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. 

Καθόλου τυχαίο για μια φασιστική εγκληματική οργάνωση που υμνεί αιμοσταγή δικτατορικά, στρατοκρατικά καθεστώτα όπως του Μεταξά και της Χούντας. Όπως καθόλου τυχαία δεν είναι η ύπαρξη σχέσεων μεταξύ των ναζί χρυσαυγιτών με θύλακες της ελληνικής αστυνομίας.

"Ραβδούχοι" οι εκπαιδευτικοί που αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

“Ραβδούχοι” οι εκπαιδευτικοί που αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Όπου κρατική καταστολή και βαρβαρότητα απέναντι στους εργαζόμενους, τα χρυσαυγίτικα μαντρόσκυλα του συστήματος δε χάνουν ευκαιρία να πανηγυρίσουν. Και βέβαια, ως ορκισμένοι εχθροί των εργαζόμενων, χαρακτηρίζουν τους εκπαιδευτικούς που αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης, διεκδικώντας τα εργασιακά τους δικαιώματα, ως… «ραβδούχους του Κουτσούμπα»!

Για τέτοια άθλια φασισταριά και δεκανίκια του αστικού συστήματος πρόκειται.

Όσο κι’ αν θέλουν να κρυφτούν πίσω από το πέπλο του δήθεν «πατριωτισμού», το μίσος των χρυσαυγιτών για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά δικαιώματα δεν κρύβεται. Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι, η νεολαία πρέπει να τους απομονώσουν σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε γειτονιά.