Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χρυσή Αυγή: Πιστό σκυλί των αφεντικών, κλείνει το μάτι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ενόψει εκλογών

Με τις εκλογές να βρίσκονται λίγους μήνες μακριά, η ναζιστική Χρυσή Αυγή άρχισε ήδη να… κλείνει το μάτι, πότε στη ΝΔ, πότε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναζητώντας ενεργότερο ρόλο στο αστικό πολιτικό σύστημα.

Πάντα «πρόθυμοι» για όλες τις «δουλειές» του κεφαλαίου, οι χρυσαυγίτες επιχειρούν να περάσουν το μήνυμα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ πως, εάν χρειαστεί, είναι έτοιμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όποια κυβέρνηση κι’ αν προκύψει μετεκλογικά. Είναι, βλέπετε, κι’ αυτή η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής που – για κάποιον περίεργο λόγο – έχει καθυστερήσει, αφήνοντας περιθώριο στους Ναζί να «παίξουν μπάλα» στο πολιτικό σκηνικό… 

Τι έκαναν λοιπόν τα χρυσαυγίτικα φασιστοειδή; Μόλις σήμερα υπερψήφισαν- μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων- το διορισμό της πρώην υπηρεσιακής πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου για την περίφημη Επιτροπή Ανταγωνισμού.  Τυχαίο; Ασφαλώς και όχι. 

Όπως διόλου τυχαία δεν ήταν και η αναφορά του φυρερίσκου της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκου, σε πρόσφατη συνέντευξη του (στο Kilkis TV) όπου ουσιαστικά άπλωσε χέρι συνεργασίας στη Νέα Δημοκρατία. «Αν αύριο η Νέα Δημοκρατία θέλει να κυβερνήσει και έχει ανάγκη τις ψήφους μας – σημείωσε ο αρχηγός της ναζιστικής συμμορίας- τότε ναι, είμαστε πρόθυμοι»! Σημείωσε δε πως η ΧΑ θα ήταν πρόθυμη να παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας εάν η δεύτερη αποδεχθεί μια σειρά όρους, όπως στο Μακεδονικό, το «ζήτημα των λαθρομεταναστών» κλπ. 

Σαν πιστό σκυλί των καπιταλιστών, η ναζιστική Χρυσή Αυγή «κουνάει την ουρά της» στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, προσδοκώντας ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες της κάποιο κόκκαλο κυβερνητικής εξουσίας. Τα γαβγίσματα των φασιστών περί της «συμφωνίας των Πρεσπών», καθώς οι άναρθρες υποκριτικές κραυγές τους ενάντια στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, δεν είναι τίποτα περισσότερο από προπέτασμα καπνού που καλύπτει το πλήρως συστημικό πρόσωπο της εγκληματικής χρυσαυγίτικης συμμορίας.

Παλιά ήταν χίτες, σήμερα χρυσαυγίτες, πάντα όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες.

Ατέχνως.