Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χρυσή Αυγή, ρεσιτάλ αντικομμουνισμού στη Βουλή από τα μαντρόσκυλα του συστήματος

Με κάθε ευκαιρία η Χρυσή Αυγή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, ως μαντρόσκυλο της μεγαλοεργοδοσίας, γέννημα και θρέμμα του εκμεταλλευτικού συστήματος, ορκισμένοι εχθροί των εργαζόμενων και των αγώνων τους.

Σήμερα στη Βουλή, στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου ο επικεφαλής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ζήτησε να μπει στο γύψο το δικαίωμα στην απεργία.
«Αν δεν σας το επιβάλλανε οι διεθνείς τοκογλύφοι θα το ψηφίζαμε», ανέφερε σχετικά με το άρθρο για τις απεργίες, αναπαράγοντας όλη τη βρωμερή προπαγάνδα για τις απεργίες που «καταστρέφουν την οικονομία», «κλείνουν τις επιχειρήσεις» κ.λπ.

Στην υπαρξιακή πολιτική της ταυτότητα, η Χρυσή Αυγή έχει το στοιχείο του αντικομμουνισμού. Ο κατεξοχήν εχθρός της είναι οι κομμουνιστές και δε χάνει ευκαιρία να το δείχνει, είτε με φονικές επιθέσεις σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ είτε με τις τοποθετήσεις της στη Βουλή.

Σήμερα , στη Βουλή και με αφορμή τη συζήτηση για το όνομα της ΠΓΔΜ, κατέφυγε σε ακροδεξιές κορόνες και ωμό αντικομμουνισμό για την «ανθελληνική στάση» του ΚΚΕ και άλλες τέτοιες αθλιότητες που χρησιμοποίησε στο παρελθόν το αστικό κράτος και οι πρόγονοί τους οι ταγματασφαλίτες.