Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Χρυσή Αυγή σε διάλυση. Δυσκολεύεται να βρει υποψηφίους ο Μιχαλολιάκος»

Aπό­γνω­ση φέρε­ται να επι­κρα­τεί στο επι­τε­λείο της εγκλη­μα­τι­κής ναζι­στι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή, η οποία συνα­ντά πολ­λά προ­βλή­μα­τα στην προ­σπά­θεια συμπλή­ρω­σης των ψηφο­δελ­τί­ων για τις βου­λευ­τι­κές εκλογές.

Πρό­σφα­τη και ενδει­κτι­κή είναι η περί­πτω­ση είναι και η περί­πτω­ση του πρώ­ην παί­κτη του ΠΑΟΚ Μιχά­λη Λεο­ντιά­δη, που ανα­κοι­νώ­θη­κε από τη  ως υπο­ψή­φιος με τον ίδιο να το δια­ψεύ­δει κατη­γο­ρη­μα­τι­κά αμέσως,

Σύμ­φω­να με ρεπορ­τάζ της Realnews, μετά τη μεγά­λη μεί­ω­ση των ποσο­στών τους στις ευρω­ε­κλο­γές της 26ης Μαί­ου, όπου έλα­βε 4,88% των ψήφων – και ενώ η δίκη των μελών της οδεύ­ει προς την τελι­κή της ευθεία, είναι εμφα­νές ότι ακό­μα και οι μέχρι πρό­τι­νος υπο­στη­ρι­κτές της έχουν στρέ­ψει την πλά­τη τους στην Χρυ­σή Αυγή.

Στην πραγ­μα­τι­κό­τη­τα, αντί για 200 ονό­μα­τα, στις λίστες υπο­ψη­φί­ων που δημο­σιο­ποι­ή­θη­καν ανα­φέ­ρο­νταν συνο­λι­κά 195 υπο­ψή­φιοι. Η Realnews γρά­φει, μάλι­στα, στο πρω­το­σέ­λι­δό της ότι δεν έχουν ακό­μα ανα­κοι­νω­θεί ψηφο­δέλ­τια σε 17 Περιφέρειες.

Σε άλλο σημείο του ρεπορ­τάζ σημειώ­νε­ται ότι από τα ψηφο­δέλ­τια της ΧΑ στις επι­κεί­με­νες εθνι­κές εκλο­γές θα απου­σιά­σουν πρώ­ην βου­λευ­τές αλλά και ηγε­τι­κά στε­λέ­χη που στή­ρι­ζαν επί δεκα­ε­τί­ες την οργά­νω­ση. Ο υπό­δι­κος Γιάν­νης Λαγός δεν θα συμ­με­τά­σχει στο ψηφο­δέλ­τιο της Β’ Πει­ραιώς, καθώς εξε­λέ­γη ευρωβουλευτής.

Όμως, «ορφα­νά» μένουν μέχρι στιγ­μής και τα ψηφο­δέλ­τια της οργά­νω­σης στη Μεσ­ση­νία και την Εύβοια καθώς οι βου­λευ­τές Κου­κού­τσης και Μίχος έχουν απο­χω­ρή­σει με ηχη­ρό τρόπο.

xrusi augi

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο