Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χρυσή Αυγή: Όταν τα ναζιστικά αποβράσματα επιχειρούν να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ…

Εντείνονται όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουν οι εκλογικές αναμετρήσεις οι γκεμπελικές επιθέσεις των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής ενάντια στο ΚΚΕ. Μια ματιά στα φασιστοσάϊτ της εγκληματικής οργάνωσης αρκεί για να φανεί ποιόν θεωρούν πραγματικό εχθρό και που στοχεύουν οι επιθέσεις τους.

Ωστόσο, στην πρεμούρα τους να συκοφαντήσουν με τερατώδη και χυδαία ψέματα το ΚΚΕ και τους κομμουνιστές, τα ναζιστικά αποβράσματα αυτογελοιοποιούνται. Τελευταίο κρούσμα του χρυσαυγίτικου γκεμπελισμού είναι ένα κείμενο που ανέβηκε στον διαδικτυακό απόπατο «Εθνικισμός.net» και το οποίο υπογράφει κάποιο φασιστοειδές με το ψευδώνυμο «Αντίοχος». Τι γράφει ο χρυσαυγίτης;

Ενημερώνει τους αναγνώστες του ότι μέχρι τώρα, η στάση του ΚΚΕ «στην επικείμενη ψηφοφορία για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ήταν… άγνωστη». Και συνεχίζει ο καταγέλαστος γκεμπελίσκος προσθέτοντας: «Χθες όμως, στην ομιλία του επί της πρότασης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Κουτσούμπας ξεκαθάρισε την κατάσταση, δηλώνοντας πως το ΚΚΕ θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό σημαίνει ότι έχουν «κλειδώσει» οι 151+, οπότε το σύστημα της αμερικανοκρατίας δεν χρειάζεται την αποχή του ΚΚΕ και του… επιτρέπει να καταψηφίσει ελεύθερα, για να μην εκτίθεται ως συνεργαζόμενο!».

fasistes 1

Μόνο που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο χρυσαυγίτης συντάκτης του παραπάνω εμέσματος, σαν γνήσιος φασίστας που είναι, αποδεικνύεται φθηνός απατεώνας. Διότι το ΚΚΕ τάχθηκε εξ’ αρχής, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών.

Τόσο ο γεν. γραμματέας του Κόμματος Δ. Κουτσούμπας όσο και στελέχη του ΚΚΕ έχουν εδώ και μήνες διαμηνύσει ότι το ΚΚΕ θα καταψηφίσει την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ όποτε κι’ αν αυτή έρθει στη Βουλή. Ενδεικτικά:

Ούτε «άγνωστη», ούτε «θολή», λοιπόν η στάση του ΚΚΕ για το τι θα πράξει στη Βουλή σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών. Να πως τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής ρίχνουν αντικομμουνιστική λάσπη στον ανεμιστήρα, εξαπατώντας ακόμη και τους ίδιους τους αναγνώστες τους. 

Αλλά, τι άλλο να περιμένει κανείς απ’ τους απογόνους του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών, από μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση που επιχειρεί να εμφανιστεί ως δήθεν πατριωτικό κόμμα. Και αποβράσματα και ψεύτες!