Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χυδαία πολιτικάντικη επίθεση στο δήμαρχο Χαϊδαρίου εξαπέλυσε η «κανονιοφόρος» του οπορτουνισμού «Iskra»

Σχολιάζει ο Ηρακλής Κακαβάνης //

Χυδαία πολιτικάντικη επίθεση στο δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο εξαπέλυσε η «κανονιοφόρος» του οπορτουνισμού «Iskra» με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού Προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου όπου οι Γερμανοί συγκέντρωναν τους  κομμουνιστές για να τους εκτελούν ως αντίποινα της αντάρτικης δράσης (και όχι μόνο τους 200 της Καισαριανής κύριοι της Iskra)

Βρήκαν να επιτεθούν σε έναν καταξιωμένο στη λαϊκή συνείδηση δήμαρχο που πρωτοστατεί στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και στην ανάδειξη αυτού του κομματιού της ιστορίας.

Σε ένα δήμαρχο που έχει πρωτοστατήσει στην απόκρουση όλων των μνημονιακών μέτρων και ως δήμαρχος με τον τρόπο δράσης του αλλά και με τη φυσική παρουσία του σε κάθε διαδήλωση ενάντια στα μνημονιακά μέτρα (τα οποία δεν προέρχονται από το Βερολίνο κ. της Iskra, αλλά έχουν ένα συγκεκριμένο κέντρο, έναν συγκεκριμένο Οργανισμό που μόνο σκοπό έχει την εντατικότερη εκμετάλλευση των λαών, την Ευρωπαϊκή Ένωση)

Σε ένα δήμαρχο που προέρχεται από ένα κόμμα που έχει πρωτοστατήσει στην υπεράσπιση των λαϊκών κατακτήσεων και δικαιωμάτων από τις μνημονιακές πολιτικές όταν εσείς υλοποιούσατε και υπερασπίζατε αυτές τις πολιτικές και πουλούσατε παραμύθι στο λαό

Σε ένα δήμαρχο που προέρχεται από ένα κόμμα που στιγμή δεν έπαψε να αναδεικνύει τι ακριβώς έγινε την περίοδο της Κατοχής και ποτέ δεν εγκατέλειψε το ζήτημα των αποζημιώσεων, με ενέργειες τόσο στη Βουλή όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Επιτίθεστε βρώμικα παραμονές των τοπικών εκλογών σε ένα δήμαρχο που ποτέ δεν κινήθηκε όπως εσείς κυνηγώντας τις εντυπώσεις.

Δεν ξαφνιαζόμαστε από τέτοιες επιθέσεις. Είναι στη φύση των οπορτουνιστών να χτυπάνε βρώμικα σε κρίσιμες στιγμές.

Οσο για το αν έκανε ο δήμαρχος ξενάγηση στον Σταϊενμάιερ, δεν χρειάζεστε την αυτονόητη απάντηση. Δεν υπήρχε καταλληλότερος άνθρωπος να του υπενθυμίσει τα εγκλήματα των ναζί συμπατριωτών του.

Κάτω τα ξερά σας από το δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο.

_________________________________________________________________________________________________________

Ηρακλής Κακαβάνης –  Δημοσιογράφος – Συγγραφέας. Σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Από το 1991 έως το 2013 εργάστηκε στον Ριζοσπάστη. Από το 2013 αρθρογραφεί σε διαδικτυακά Μέσα. Από το 2010 συνεργάτης του περιοδικού «Θέματα Παιδείας».
Facebook