Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Χυδαίος αντικομμουνισμός από την ΠΑΕ Βόλος: Η απάντηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βόλου

Απάντηση στη «χυδαία, από κάθε άποψη, ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Βόλος στο ΚΚΕ», δίνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Βόλου, που επισημαίνει πως «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

«Απ’ ότι φαίνεται μπερδευτήκαν, τελούν σε πλήρη σύγχυση! Και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ρίχνουν ως γνωστό τη “μπάλα στην εξέδρα”. Το ξέρει άλλωστε καλά αυτό το παιχνίδι ο πρόεδρος και δήμαρχος Βόλου» αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει πως «επειδή “τα άδεια βαρέλια περισσότερο βροντούν”, ο δήμαρχος Βόλου επέλεξε τον προσφιλή χυδαίο, υβριστικό και προβοκατόρικό λόγο, τη λάσπη και το αντικομμουνιστκό παραλήρημα, όπως εξάλλου συνηθίζει, ιδιαίτερα όταν στριμώχνεται, για να απαντήσει στις τεκμηριωμένες καταγγελίες της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και του ΚΚΕ. Μάλιστα φόρεσε τον “φερετζέ” της ΠΑΕ για να καλύψει αυτό που όλοι καταλάβαμε: ότι ο δήμαρχος πιάστηκε “με τη γίδα στην πλάτη”».

Υπενθυμίζει πως στην προηγούμενη ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» στάθηκε «στο νόμο που διέπει την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από διάφορους “κρατικοδίαιτους” επιχειρηματίες, όπως οι ΠΑΕ, που, ενώ τις έχουν μπουκώσει με τις αποφάσεις τους όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και οι υφυπουργοί Αθλητισμού με κρατικό χρήμα, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέχρι το τζόγο, θέλουν και τη λαϊκή περιουσία να τη μετατρέπουν σε “μαγαζάκι” τους για τις επιχειρηματικές ορέξεις τους».

Υπογραμμίζει μάλιστα πως «αυτή τη φορά, ο δήμαρχος Βόλου, επιλέγοντας να τοποθετηθεί δια της ΠΑΕ Βόλος, δεν επιδιώκει απλά να στρέψει τους φιλάθλους της απέναντι στο ΚΚΕ, αλλά και να συγκαλύψει τις ευθύνες τις δικές του και συνολικά της δημοτικής αρχής για τη διαχείριση του Πανθεσσαλικού, που θα την πληρώνουν αδρά από τη τσέπη τους όλοι οι βολιώτες, και οι οπαδοί της δικής του ΠΑΕ. Ας απαντήσουν λοιπόν: Γιατί λοιπόν είναι υποχρεωμένος ο βολιώτικος λαός να πληρώνει για λογαριασμό της ΠΑΕ απ’ την τσέπη του;».

Καταλήγοντας καλεί το λαό του Βόλου «να βγάλει συμπεράσματα απ’ τη στάση της διοίκησης Μπέου και της ΠΑΕ Βόλος στην οποία προεδρεύει» και να παλέψει «ώστε το Πανθεσσαλικό Στάδιο και κάθε αθλητική εγκατάσταση να είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους τους αθλούμενους και τα αθλητικά σωματεία». «Σ’ αυτό τον αγώνα οι κομμουνιστές, πρωτοστατούν και θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν και στο επόμενο διάστημα, όσο και αν δυσαρεστούνται κάποιοι “τζάμπα μάγκες”»

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα