Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ωραιόκαστρο: Οι πρωταγωνιστές σκοταδιστικών αντιλήψεων και πρακτικών δικάζουν γονείς για να στείλουν μήνυμα σε όποιον τολμήσει να αντισταθεί 

Δικάζονται αύριο Τετάρτη (1 Ιουνίου 2017) δύο μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου γιατί αντιτάχθηκαν και κατάγγειλαν τις προσπάθειες δημιουργίας ξενοφοβικού και ρατσιστικού κλίματος.

Και η μήνυση από τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας καλλιέργειας ξενοφοβικού και ρατσιστικού κλίματος, γιατί η γονέας Κατερίνα Καρανικολάου, και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης εξέθεσαν (γνωστοποίησαν) τις απόψεις και τα έργα τους.

Η δική τους δίωξη είναι μια προσπάθεια εκφοβισμού, να στείλουν μήνυμα σε όποιον τολμήσει να αντιδράσει και να αντισταθεί  σε σκοταδιστικές αντιλήψεις και πρακτικές.

Αλλωστε, η μήνυση ακολούθησε μιας έντονης και συστηματικής προσπάθεια πίεσης και  απομόνωσης της κ. Κ. Καρανικολάου.

Μιλήσαμε με την κ Κατερίνα Καρανικολάου, γονέα, που τόλμησε να αντισταθεί σε σκοταδιστικές πρακτικές και αντιλήψεις, σε αυτούς που έκρυψαν την πραγματικότητα της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες από τους εργαζόμενους, τους απλούς ανθρώπους της περιοχής και τους μαθητές του Ωραιοκαστρου

Ας ακούσουμε τι μας είπε στην ΕΡΤopen