Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

🚩ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Ο Νικό­δη­μος Κατσα­ρέ­λης, Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος (από το 1998), Μικρα­σιά­τι­κης κατα­γω­γής για­τρός στο επάγ­γελ­μα, που είχε εκλε­γεί στο δήμο Και­σα­ρια­νής με το ψηφο­δέλ­τιο της Συνερ­γα­σί­ας Πολι­τών (Σύρι­ζα) το 2014 ‑ανε­ξάρ­τη­τος, στη συνέ­χεια, κατε­βαί­νει με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση (επί κεφα­λής υπο­ψή­φιος και πάλι ο νυν δήμαρ­χος Ηλί­ας Στα­μέ­λος)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ»

Με τη συμ­με­το­χή μου στο ψηφο­δέλ­τιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» σκο­πός μου είναι να ενώ­σω τις δυνά­μεις μου με τις δυνά­μεις των ανθρώ­πων που έδει­ξαν ήθος στα τοπι­κά προ­βλή­μα­τα και συνέ­πεια στους αγώ­νες ενά­ντια σε κάθε αντι­λαϊ­κό μέτρο και σε κάθε μνη­μο­νια­κή πολι­τι­κή.

Να δημιουρ­γή­σου­με τις προ­ϋ­πο­θέ­σεις για μια Τοπι­κή Διοί­κη­ση που θα εξυ­πη­ρε­τεί τις ανά­γκες του δημό­τη, του ανέρ­γου, του μικρο­ε­παγ­γελ­μα­τία, της εργα­ζό­με­νης μητέ­ρας, της τρί­της ηλι­κί­ας πιστεύ­ο­ντας ότι τα τοπι­κά ζητή­μα­ταπρο­βλή­μα­τα είναι συνυ­φα­σμέ­να με τη γενι­κό­τε­ρη πολι­τι­κή κατά­στα­ση και εντάσ­σο­νται από­λυ­τα στη συνο­λι­κή πολι­τι­κή αντι­πα­ρά­θε­ση.

  • Να αντι­πα­λέ­ψου­με κάθε πολι­τι­κή που θέλει να μετα­τρέ­ψει την Τοπι­κή Διοί­κη­ση σε φοροει­σπρα­κτι­κό μηχανισμό.
  • Να προ­χω­ρή­σου­με μπρο­στά για άλλη μία τετρα­ε­τία, ώστε να πραγ­μα­το­ποι­η­θούν τα ορά­μα­τά μας, συνε­χί­ζο­ντας και ολο­κλη­ρώ­νο­ντας το ήδη υπάρ­χον έργο.
  • Με οδη­γό λοι­πόν την οικο­γε­νεια­κή μου παρα­κα­τα­θή­κη και την ιδε­ο­λο­γι­κο­πο­λι­τι­κή μου ταυ­τό­τη­τα, συμπο­ρεύ­ο­μαι με το ΚΚΕ και εντάσ­σο­μαι στο ψηφο­δέλ­τιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» με υπο­ψή­φιο Δήμαρ­χο τον Ηλία Στα­μέ­λο.

Νικό­δη­μος Κατσα­ρέ­λης,

Ανε­ξάρ­τη­τος Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Καισαριανής

15/4/2019


ΣΣ |>

Ο Νικό­δη­μος είναι παντρε­μέ­νος, πατέ­ρας τριών παι­διών, διε­τέ­λε­σε – ως πνευ­μο­νο­λό­γος – Διευ­θυ­ντής της Μονά­δας Εντα­τι­κής Θερα­πεί­ας στο Γενι­κό Κρα­τι­κό Νοσο­κο­μείο Αθη­νών «Γ. Γεν­νη­μα­τάς», δημο­τι­κός σύμ­βου­λος και την περί­ο­δο 1998–2014. Υπήρ­ξε αντι­δή­μαρ­χος κοι­νω­νι­κής πολι­τι­κής και υγεί­ας 2007 ‑2010

Επανεκλέγουμε Δήμαρχο Καισαριανής 

τον Ηλία Σταμέλο !

info_Face_Book_Επανεκλέγουμε Δήμαρχο Καισαριανής τον Ηλία Σταμέλο, με τη Λαϊκή ΣυσπείρωσηΣελί­δα υπο­στή­ρι­ξης της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης στην Και­σα­ρια­νή.Messengerm.me/646551692431555

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ @ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E‑mail |> [email protected] <|

Πηγή  |>Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση Και­σα­ρια­νής

Βρείτε μας στο facebook

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο