Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

? Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές

Προετοιμάζουμε μια ακόμα μεγάλη εξόρμηση, σε συνέχεια του πετυχημένου ανοίγματος με το Κάλεσμα για τις τοπικές – περιφερειακές εκλογές. Υψηλούς στόχους βάζουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» στις 30-31 Μάρτη, που θα κυκλοφορήσει με το Κάλεσμα της ΚΕ του Κόμματος για τις Ευρωεκλογές του Μάη.

KKE logo

Με αυξημένα πλάνα και προετοιμάζοντας καλά τη μεγάλη αυτή πανεξόρμηση, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος επιδιώκουν να είναι η διακίνηση ακόμα μεγαλύτερη από αυτή με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, στις 2-3 Μάρτη. Σημειώνεται ότι σε αυτή την εξόρμηση διακινήθηκαν συνολικά 41.033 φύλλα σε όλη την Ελλάδα (20.192 στην Αττική και 20.841 στην υπόλοιπη χώρα).

Στον «Ριζοσπάστη» του Σαββατοκύριακου 30-31 Μάρτη!

Μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία της πολλαπλής εκλογικής μάχης, η αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας μας αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, για να φτάσουμε σε περισσότερους εργαζόμενους, για να είναι ακόμα πιο πειστική η επιχειρηματολογία μας, με βάση τις εξελίξεις.

Όλοι στη μάχη, για να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για μια ακόμα επιτυχημένη εξόρμηση!

του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές

Επιμέλεια  Ομάδα ¡H.lV.S!

Επικοινωνία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog