Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

🚩 Φοιτητικές εκλογές: Οι φοιτητές να κάνουν τη διαφορά ενισχύοντας την «Πανσπουδαστική ΚΣ»

  • Η ψήφος στην «Πανσπουδαστική» μπορεί να κάνει τη διαφορά στέλνοντας ισχυρό αγωνιστικό μήνυμα, βάζοντας στο στόχαστρο την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, που εκτελούν τα δικαιώματα των φοιτητών στις σπουδές και τη ζωή.
  • Η ενίσχυση της «Πανσπουδαστικής» είναι η επιλογή για ζωντανούς, μαχητικούς φοιτητικούς Συλλόγους, που θα παλεύουν για τα σύγχρονα δικαιώματα των φοιτητών, θα βάζουν εμπόδια στην πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ – κεφαλαίου.
  • Με δυνατή «Πανσπουδαστική» οι φοιτητές να διαμορφώσουν όρους αντεπίθεσης! Να βγουν μπροστά για τις δικές τους ανάγκες!

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες των φοιτητικών και σπουδαστικών Συλλόγων σε όλη τη χώρα, όπου οι φοιτητές προσέρχονται για να εκλέξουν τα νέα τους Διοικητικά Συμβούλια.

Εκλογές

Η μαζική συμμετοχή και η στήριξη στην «Πανσπουδαστική ΚΣ» σε όλη την Ελλάδα θα είναι μια πρώτη, μαζική απάντηση σε όλους όσοι θέλουν τη νεολαία αμέτοχη, τους φοιτητές συνένοχους, θεατές στη σαπίλα του αστικού πολιτικού συστήματος.

Η ενίσχυση της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» είναι η φοιτητική επιλογή για ζωντανούς, μαχητικούς φοιτητικούς Συλλόγους, που θα παλεύουν για τα σύγχρονα δικαιώματα των φοιτητών, θα βάζουν εμπόδια στην πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ – κεφαλαίου. Οι δεκάδες Σύλλογοι, εξάλλου, όπου η «Πανσπουδαστική ΚΣ» είναι πρώτη δύναμη τα τελευταία χρόνια, αυτό αποδεικνύουν με τη δράση τους, με τις κατακτήσεις που καταφέρνουν να έχουν στους αγώνες τους (π.χ. τη μη απόσπαση της παιδαγωγικής επάρκειας από τα πτυχία, την εγγραφή όλων όσοι δικαιούνταν μετεγγραφή κ.ά.), με τον πλούτο των δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν (εκδηλώσεις και επισκέψεις σχετικές με το αντικείμενο σπουδών, έκδοση περιοδικών, αθλητικές ομάδες, πολιτιστικά φεστιβάλ κ.ά.).

Εκλογές logo

Πανσπουδαστική

Η ψήφος στην «Πανσπουδαστική ΚΣ» κάνει τη διαφορά, στέλνει ισχυρό αγωνιστικό μήνυμα, βάζοντας στο στόχαστρο αυτούς που εκτελούν τα δικαιώματα των φοιτητών στις σπουδές και τη ζωή. Δίνει απάντηση στην κυβέρνηση, που από τη μια επιχειρεί να «χαϊδεύει τα αυτιά» της νεολαίας και από την άλλη τσακίζει τα ιδρύματα με την υποχρηματοδότηση και τις αναδιαρθρώσεις για επέκταση της επιχειρηματικότητας, ενώ υποδέχεται με ΜΑΤ και χημικά τις διεκδικήσεις των φοιτητών. Δίνει απάντηση και στη ΝΔ, που παρουσιάζει ως φάρμακο διά πάσαν νόσον τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ενώ η παράταξή της στους φοιτητές, η ΔΑΠ (όπως εξάλλου και η ΠΑΣΠ), είναι πρωταγωνίστρια χρόνια στο έργο της διάλυσης του φοιτητικού κινήματος, της εκλογικής νοθείας, της αδρανοποίησης συλλόγων, της εξαγοράς και της διάβρωσης νεανικών συνειδήσεων. Κόντρα σε αυτά, η ενίσχυση της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» σημαίνει ότι οι φοιτητές διαμορφώνουν καλύτερους όρους μέσα στις σχολές για τον αγώνα τους για τα δικαιώματά τους.


Πηγή – περισσότερα

Επιμέλεια  Ομάδα ¡H.lV.S!

Επικοινωνία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog