Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έκθεση Διεθνούς Αφίσας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας

Έκθε­ση Διε­θνούς Αφί­σας της Παγκό­σμιας Συν­δι­κα­λι­στι­κής Ομοσπονδίας
Στην Τεχνό­πο­λη του Δήμου Αθη­ναί­ων, 1–6 Φεβρουα­ρί­ου 2016

 Η Παγκό­σμια Συν­δι­κα­λι­στι­κή Ομοσπονδία/World Federation of Trade Unions, διορ­γα­νώ­νει Έκθε­ση Διε­θνούς Αφί­σας στην Τεχνό­πο­λη του Δήμου Αθη­ναί­ων στις 1–6 Φεβρουα­ρί­ου 2016. Τα εγκαί­νια της Έκθε­σης θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν στις 2 Φεβρουα­ρί­ου, στις 19:00, στο κτί­ριο «Νέοι Φούρνοι».

Περισ­σό­τε­ρες από 60 Αφί­σες της χρο­νι­κής περιό­δου 2006–2015 περι­λαμ­βά­νο­νται στην Έκθε­ση Αφί­σας που απο­τε­λεί απει­κό­νι­ση των προ­βλη­μά­των και των αγώ­νων της εργα­τι­κής τάξης διε­θνώς μέσα από την πλού­σια δρά­ση της Παγκό­σμιας Συν­δι­κα­λι­στι­κής Ομο­σπον­δί­ας. Η Ανθρώ­πι­νη Εκμε­τάλ­λευ­ση, τα Εργα­τι­κά Ατυ­χή­μα­τα, η Φτώ­χεια, η Οικο­νο­μι­κή Μετα­νά­στευ­ση, οι Ιμπε­ρια­λι­στι­κοί πόλε­μοι, η Διε­θνής Καπι­τα­λι­στι­κή Κρί­ση αλλά και το διε­θνές κάλε­σμα για τον Εορ­τα­σμό της Εργα­τι­κής Πρω­το­μα­γιάς και των Διε­θνών Ημε­ρών Δρά­σης, για την έκφρα­ση της Αλλη­λεγ­γύ­ης με τους αγώ­νες του λαού της Παλαι­στί­νης, της Κού­βας, της Κολομ­βί­ας, οι αγώ­νες για τα δικαιώ­μα­τα των εργα­ζο­μέ­νων, για τις βασι­κές και τις σύγ­χρο­νες ανά­γκες της εργα­τι­κής τάξης στην Ευρώ­πη, στην Αφρι­κή, στην Ασία και την Λατι­νι­κή Αμε­ρι­κή, όπως απο­τυ­πώ­θη­καν μέσα από την ταξι­κή καλ­λι­τε­χνι­κή ματιά των μελών της Παγκό­σμιας Συν­δι­κα­λι­στι­κής Ομοσπονδίας.

Η Έκθε­ση περι­λαμ­βά­νε­ται στις διε­θνείς πρω­το­βου­λί­ες της Παγκό­σμιας Συν­δι­κα­λι­στι­κής Ομο­σπον­δί­ας ενό­ψει του 17ου Παγκό­σμιου Συν­δι­κα­λι­στι­κού Συνε­δρί­ου που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο Ντέρ­μπαν της Νότιας Αφρι­κής, 5–8 Οκτω­βρί­ου 2016.

 Info:

1–6 Φεβρουα­ρί­ου | Ώρες Λει­τουρ­γί­ας: 12:00 – 20:00 | κτί­ριο «Νέοι Φούρνοι»

Είσο­δος Ελεύθερη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο