Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έκλεισαν προληπτικά Πάντειο και Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου

Κλει­στό θα μεί­νει για δύο μέρες, 6 και 7 Μάρ­τη, για προ­λη­πτι­κούς λόγους, το Πάντειο Πανε­πι­στή­μιο, σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση του Πανεπιστημίου.

Πλη­ρο­φο­ρί­ες που δεν επι­βε­βαιώ­νο­νται από το Πάντειο μιλούν για ύπο­πτο κρού­σμα κορω­νοϊ­ού που δεν διευ­κρι­νί­ζε­ται αν αφο­ρά σε φοι­τη­τή, μέλος του διδα­κτι­κού προ­σω­πι­κού ή του διοι­κη­τι­κού προσωπικού.

Κλειστό και το Πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο

Κλει­στό θα παρα­μεί­νει σήμε­ρα και αύριο και το πανε­πι­στή­μιο Κρή­της στο Ρέθυ­μνο, για προ­λη­πτι­κούς λόγους όπως ανα­κοι­νώ­θη­κε από την πρυτανεία.

Στην ανα­κοί­νω­ση του Πανε­πι­στη­μί­ου Κρή­της τονί­ζε­ται: «Ανα­κοι­νώ­νε­ται ότι η λει­τουρ­γία του Πανε­πι­στη­μί­ου Κρή­της στο Ρέθυ­μνο ανα­στέλ­λε­ται σήμε­ρα Πέμ­πτη και αύριο Παρα­σκευή 5 και 6 Μαρ­τί­ου για προ­λη­πτι­κούς λόγους και κατό­πιν οδη­γιών που έλα­βε το Πανε­πι­στή­μιο από τον Εθνι­κό Οργα­νι­σμό Δημό­σιας Υγεί­ας (ΕΟΔΥ). Θα εκδο­θεί νεό­τε­ρη ανα­κοί­νω­ση την Κυρια­κή 8 Μαρ­τί­ου. Όλες οι δρα­στη­ριό­τη­τες του Ιδρύ­μα­τος στο Ηρά­κλειο συνε­χί­ζο­νται κανονικά».

Ωστό­σο, σύμ­φω­να με δημο­σιεύ­μα­τα τοπι­κών μέσων, το κλεί­σι­μο το πανε­πι­στη­μί­ου δεν δεν ανα­κοι­νώ­θη­κε έγκαι­ρα με απο­τέ­λε­σμα μέσα στην ημέ­ρα, σε πολ­λά τμή­μα­τα να μαθή­μα­τα να γίνο­νται κανονικά.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο