Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Μετα­βο­λή του και­ρού προ­βλέ­πε­ται από σήμε­ρα Τρί­τη και από τα δυτι­κά, με κύρια χαρα­κτη­ρι­στι­κά τις ισχυ­ρές βρο­χές και καται­γί­δες, οι οποί­ες πιθα­νώς να συνο­δεύ­ο­νται από χαλα­ζο­πτώ­σεις, καθώς και τους θυελ­λώ­δεις νότιους ανέμους.

Στο Έκτα­κτο Δελ­τίο Επι­δεί­νω­σης Και­ρού που εξέ­δω­σε η ΕΜΥ, προβλέπει:

Ισχυ­ρές βρο­χές και καταιγίδες:

Σήμε­ρα Τρί­τη, από αργά το από­γευ­μα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπει­ρο και τη νύχτα στη δυτι­κή Στε­ρεά, το νότιο Ιόνιο και τη δυτι­κή Πελοπόννησο.

Την Τετάρ­τη 4 Μάρ­τη, στη δυτι­κή Ελλά­δα τις πρω­ι­νές ώρες, στην κεντρι­κή και την ανα­το­λι­κή Μακε­δο­νία και τη Θρά­κη από τις μεσημ­βρι­νές ώρες. Στα­δια­κή εξα­σθέ­νη­ση από αργά το από­γευ­μα και από τα δυτι­κά. Στα νησιά του ανα­το­λι­κού Αιγαί­ου από αργά το από­γευ­μα και στα Δωδε­κά­νη­σα από τις βρα­δι­νές ώρες.

Την Πέμ­πτη 5 Μάρ­τη, στα νησιά του ανα­το­λι­κού Αιγαί­ου και τα Δωδε­κά­νη­σα με βαθ­μιαία εξα­σθέ­νη­ση από τις μεσημ­βρι­νές ώρες.

Θυελ­λώ­δεις νότιοι άνε­μοι εντά­σε­ως 7 με 8 μπο­φόρ θα πνέ­ουν σήμε­ρα Τρί­τη στα πελά­γη. Την Τετάρ­τη (04–03-2020) στο Αιγαίο θα φθά­σουν τοπι­κά 9 μπο­φόρ, ενώ στο Ιόνιο θα εξασθενήσουν.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο