Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έτσι πολεμάνε τους φασίστες — Και η Κουντουρά με τον Αμβρόσιο!!!

Μετά τον υπο­ψή­φιο ευρω­βου­λευ­τή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώ­ην υπουρ­γό, Π. Κου­ρου­μπλής, σε φωτο­γρα­φί­ες με τον Μητρο­πο­λί­τη Αιγια­λεί­ας και Καλα­βρύ­των Αμβρό­σιο, γνω­στό για τις ρατσι­στι­κές και ακρο­δε­ξιές από­ψεις του και η Ελέ­να Κουντουρα.

Η υπουρ­γός Του­ρι­σμού και υπο­ψή­φια ευρω­βου­λευ­τής με το ΣΥΡΙΖΑ συνα­ντή­θη­κε του­λά­χι­στον δύο φορές με τον μητρο­πο­λί­τη το Μάιο του 2016 και τον Ιού­λιο του 2017 ως υπουρ­γός Του­ρι­σμού. Την πρώ­τη φορά η συνά­ντη­ση αφο­ρού­σε την του­ρι­στι­κή ανά­πτυ­ξη της Αιγια­λεί­ας, ενώ η δεύ­τε­ρη συνά­ντη­ση πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στο πλαί­σιο της απο­κα­τά­στα­σης του Ιερού Ναού της Θεο­τό­κου στο Αίγιο που αντι­με­τω­πί­ζει προ­βλή­μα­τα λόγω του σει­σμού του 1995.

Θυμί­ζου­με, άλλω­στε, ότι πριν από μερι­κές μέρες, ο γραμ­μα­τέ­ας του ΕΔΣΝΑ, στέ­λε­χος του ΣΥΡΙΖΑ, πόζα­ρε με τους χρυ­σαυ­γί­τες Παπ­πά και Ηλιό­που­λο, αφού πρώ­τα τους ξενά­γη­σε στη χωμα­τε­ρή, ενώ είχαν προη­γη­θεί άλλα «τρυ­φε­ρά» ενστα­ντα­νέ ανά­με­σα σε χρυ­σαυ­γί­τες και στε­λέ­χη της κυβέρ­νη­σης, ή ΣΥΡΙ­ΖΑί­ους της Τοπι­κής Διοί­κη­σης σε νησιά της άγο­νης γραμ­μής, επί­ση­μες εκδη­λώ­σεις κ.α.

Αν κρί­νου­με πάντως από τη συχνό­τη­τα (και το καμά­ρι) με την οποία στε­λέ­χη του ΣΥΡΙΖΑ και του κρα­τι­κού μηχα­νι­σμού φωτο­γρα­φί­ζο­νταν και  φωτο­γρα­φί­ζο­νται με διά­φο­ρους ακρο­δε­ξιούς και χρυ­σαυ­γί­τες, προ­κύ­πτει αβί­α­στα το συμπέ­ρα­σμα ότι το «προ­ο­δευ­τι­κό» τους μέτω­πο βρω­μά­ει μού­χλα και ναφθαλίνη.

Είναι τυχαί­ες τόσες πολ­λές συνα­ντή­σεις; Τι είπα­τε, είναι ξέπλυμα.…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο