Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έφεση για τις χαμηλές ποινές που επέβαλε το δικαστήριο της Χρυσής Αυγής, ζητούν οι συνήγοροι των Αιγύπτιων ψαράδων

Aίτη­μα προ­κει­μέ­νου να ασκή­σει έφε­ση κατά του σκέ­λους της από­φα­σης της Χρυ­σής Αυγής που αφο­ρά τις ποι­νές που επι­βλή­θη­καν για την επί­θε­ση σε βάρος των Αιγυ­πτί­ων Αλιερ­γα­τών θα υπο­βά­λουν σήμε­ρα στον προϊ­στά­με­νο της Εισαγ­γε­λί­ας Εφε­τών Γιάν­νη Μωραϊ­τά­κη οι δύο συνή­γο­ροι των θυμάτων.

Οι συνή­γο­ροι των Αιγύ­πτιων ψαρά­δων στη δίκη της Χρυ­σής Αυγής Κώστας Παπα­δά­κης και Θανά­σης Καμπα­γιάν­νης θα ζητή­σουν από τον κ. Μωραϊ­τά­κη να ασκή­σει έφε­ση κατά της κατα­δι­κα­στι­κής από­φα­σης όσον αφο­ρά τις ποι­νές που επι­βλή­θη­καν στους δρά­στες της από­πει­ρας ανθρω­πο­κτο­νί­ας ενα­ντί­ον του Αμπου­σίντ Εμπά­ρακ τόσο για το αδί­κη­μα αυτό όσο και για την έντα­ξή τους σε εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση, τις οποί­ες θεω­ρούν χαμηλές .

Σύμ­φω­να με την από­φα­ση του δικα­στη­ρί­ου για την επί­θε­ση εις βάρος των Αιγύ­πτιων ψαρά­δων κατα­δι­κά­στη­καν οι Δημή­τρης Αγριο­γιάν­νης, Μάρ­κος Ευγε­νι­κός , Θωμάς Μαρί­ας και Κων­στα­ντί­νος Παπα­δό­που­λος με ποι­νή, κατά συγ­χώ­νευ­ση, 7 ετών κάθειρ­ξης ο καθέ­νας και ο πυρη­νάρ­χης Περά­μα­τος Ανα­στά­σιος Παντα­ζής ο οποί­ος κατα­δι­κά­στη­κε σε 10ετή κάθειρ­ξη και ποι­νή φυλά­κι­σης 24 μηνών. Οι Αγριο­γιάν­νης, Ευγε­νι­κός και Παντα­ζής οδη­γή­θη­καν στην φυλα­κή καθώς δεν δόθη­κε ανα­σταλ­τι­κή δύνα­μη στην έφε­ση τους.

belogiannis ploumpidis banner

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο