Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έφεση κατέθεσε ο συνήγορος του φυγόποινου ναζί Χρ. Παππά

Στο ρυθ­μό των εφέ­σε­ων που έχουν ξεκι­νή­σει να κατα­θέ­τουν οι κατα­δι­κα­σθέ­ντες της Χρυ­σής Αυγής για μικρό­τε­ρη ποι­νή μπή­κε σήμε­ρα και ο φυγό­ποι­νος ναζί «υπαρ­χη­γός» της οργά­νω­σης, Χρή­στος Παππάς.

Ο κατα­δι­κα­σμέ­νος σε κάθειρ­ξη 13 ετών για διεύ­θυν­ση εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης, που το «έσκα­σε» με ευθύ­νη της ΕΛΑΣ, πλέ­ον κατα­ζη­τεί­ται από την Ελλη­νι­κή Αστυ­νο­μία για να εκτί­σει την ποι­νή του, υπέ­βα­λε σήμε­ρα διά του συνη­γό­ρου του έφε­ση προ­κει­μέ­νου, όταν εκδι­κα­στεί σε δεύ­τε­ρο βαθ­μό η υπό­θε­ση της Χρυ­σής Αυγής, να πετύ­χει καλύ­τε­ρο απο­τέ­λε­σμα από αυτό που είχε τώρα.

Όπως δήλω­σε ο συνή­γο­ρος του Χρή­στου Παπ­πά Περι­κλής Σταυ­ρια­νά­κης «ασκή­θη­κε έφε­ση κατά της κατα­δι­κα­στι­κής από­φα­σης κι έτσι μαζί με άλλες εφέ­σεις ανοί­γει ο δρό­μος για το εφε­τείο». Ο συνή­γο­ρος είπε ακό­μη: «Εξα­κο­λου­θώ να αγνοώ πού είναι ο εντο­λέ­ας μου», ενώ, όταν ρωτή­θη­κε αν ο κατα­δι­κα­σθείς προ­τί­θε­ται να παρα­δο­θεί σύντο­μα, απά­ντη­σε: «Όλες οι απο­φά­σεις μπο­ρούν να ανα­θε­ω­ρη­θούν αλλά έως τώρα δεν έχω γνώ­ση για αλλα­γή προθέσεων».

belogiannis ploumpidis banner

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο