Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έφυγε 14χρονη με κορωνοϊό στο ΓΝ Λαμίας

Έχα­σε τη μάχη η ζωή μέσα σε λίγες ώρες, μία 14χρονη στο νοσο­κο­μείο της Λαμί­ας. Η 14χρονη έφτα­σε στο νοσο­κο­μείο με ασθε­νο­φό­ρο του ΕΚΑΒ και με συνο­δεία της μητέ­ρας της στις 9:30 το πρωί «παρου­σιά­ζο­ντας αδυ­να­μία, κατα­βο­λή και συμ­πτώ­μα­τα αφυ­δά­τω­σης» όπως σημειώ­νει σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του Νοσο­κο­μεί­ου Λαμίας.

Στην ίδια ανα­κοί­νω­ση τονί­ζε­ται ότι δεν είχε εμβο­λια­στεί κατά τις νόσου covid-19 και φέρε­ται να νοσού­σε από 29 Νοεμ­βρί­ου «και ήταν υπό φαρ­μα­κευ­τι­κή αγω­γή κατ’ οίκον» όπως σημειώνεται.

Ο διοι­κη­τής του Νοσο­κο­μεί­ου Ανδρέ­ας Κολο­κυ­θάς στην ανα­κοί­νω­ση που έδω­σε στη δημο­σιό­τη­τα σημειώ­νει πως «άμε­σα βάσει πρω­το­κόλ­λου έγι­νε κλι­νι­κο-εργα­στη­ρια­κός και απει­κο­νι­στι­κός έλεγ­χος και τέθη­κε διά­γνω­ση οξέ­ως στε­φα­νιαί­ου συν­δρό­μου. ‘Αμε­σα έγι­νε προ­σπά­θεια αντι­με­τώ­πι­σης της βαρύ­τα­της κλι­νι­κής εικό­νας με την συν­δρο­μή ιατρών των Επει­γό­ντων, Παι­διά­τρων, Μονά­δας Στε­φα­νιαί­ας Νόσου, Αναι­σθη­σιο­λό­γων, ΜΕΘ, με ταυ­τό­χρο­νη επι­κοι­νω­νία με το νοσο­κο­μεί­ου Παί­δων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προ­κει­μέ­νου να στα­θε­ρο­ποι­η­θεί κλι­νι­κά και να δια­κο­μι­στεί με ασφάλεια».

Ωστό­σο όπως τονί­ζει στην ανα­κοί­νω­ση του ο διοι­κη­τής του Νοσο­κο­μεί­ου «δυστυ­χώς παρ’ όλες τις προ­σπά­θειες το κορί­τσι παρου­σί­α­σε καρ­διο­α­να­πνευ­στι­κή ανα­κο­πή και παρά την παρα­τε­τα­μέ­νη προ­σπά­θεια καρ­διο­α­να­πνευ­στι­κής ανα­ζω­ο­γό­νη­σης, κατέ­λη­ξε στις 17:26 μ.μ.».

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο