Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αήθης επίθεση Πολάκη στον «πιο ευγενικό γιατρό του ΕΣΥ», στον Ηλία Σιώρα

Είναι μανού­λα στις αήθεις επι­θέ­σεις ο ανα­πλη­ρω­τής υπουρ­γός Υγεί­ας, πάντα με την κάλυ­ψη του πρω­θυ­πουρ­γού Αλέ­ξη Τσί­πρα. Αυτή τη φορά τα έβα­λε με την πιο «τον πιο ευγε­νι­κό για­τρό του ΕΣΥ, τον πρό­ε­δρο των εργα­ζο­μέ­νων του νοσο­κο­μεί­ου Ευαγ­γε­λι­σμός, Ηλία Σιώ­ρα, προ­κει­μέ­νου να κρύ­ψει την απα­ρά­δε­κτη κατά­στα­ση στα νοσοκομεία.

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι σε χτε­σι­νές του δηλώ­σεις ο Ηλί­ας Σιώρ­ρας περιέ­γρα­ψε την απα­ρά­δε­κτη κατά­στα­ση στα νοσο­κο­μεία και την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα για τους ανα­σφά­λι­στους. Και κάτι τέτοια ο Πολά­κης δεν τα συγ­χω­ρεί. Η αλή­θεια τσούζει.

Αντί άλλου σχο­λί­ου ανα­δη­μο­σιεύ­ου­με δύο σχό­λια υγειο­νο­μι­κών συντα­κτών οι οποί­οι γνω­ρί­ζουν πρό­σω­πα και πράγματα.

Το πρώ­το είναι του Βασί­λη Βενι­ζέ­λου από το healthview.gr:

Στον πιο ευγενικό γιατρό του ΕΣΥ επετέθη φραστικά ο Παύλος Πολάκης…

Δεν τον παίρ­νει, αλλά δεν το ξέρει! Ο κακομοίρης!

Ο λόγος για τον ανα­πλη­ρω­τή υπουρ­γό Υγεί­ας Παύ­λο Πολά­κη, ο οποί­ος είχε κατα­φερ­θεί πολύ πρό­σφα­τα κατά του ανα­πή­ρου ψυχιά­τρου του ΕΣΥ και ευρω­βου­λευ­τή της Ν.Δ. Στέ­λιου Κυμπου­ρό­που­λου και έβα­λε τώρα στο στό­χα­στρό του έναν από τους πλέ­ον ευγε­νι­κούς, προ­ση­νείς, αρι­στο­κρα­τι­κά μεγα­λό­ψυ­χο και επι­βλη­τι­κά εργα­τι­κό για­τρό του ΕΣΥ, τον καρ­διο­λό­γο και πρό­ε­δρο του σωμα­τεί­ου των εργα­ζο­μέ­νων στο νοσο­κο­μείο της Αθή­νας “Ευαγ­γε­λι­σμός”, τον Ηλία Σιώ­ρα, τον οποίο οι συνά­δελ­φοί του έχουν ανα­δεί­ξει στη θέση του γενι­κού γραμ­μα­τέα της Ένω­σης Ιατρών Νοο­σκο­μεί­ων Αθη­νών – Πει­ραιώς (ΕΙΝΑΠ) και οι μαχι­μοι πολί­τες στη θέση του περι­φε­ρεια­κού συμ­βού­λου Αττικής!

Την προ­σβλη­τι­κή φρά­ση “ΝΤΡΟΠΗ” απευ­θύ­νει με θρά­σος και αμε­τρο­έ­πεια ο Παύ­λος Πολά­κης προς τον αγα­πη­τό σε όλους μας Ηλία Σιώ­ρα, αλλά η ΝΤΡΟΠΗ κάνει γκελ στον καθρέ­φτη του Παύ­λου Πολά­κη και επι­στρέ­φει με πάτα­γο στα μού­τρα του ανα­πλη­ρω­τή υπουρ­γού Υγείας…

Το δεύ­τε­ρο σχό­λιο είναι της Δήμη­τρα Ευθυ­μιά­δου  στο healthreport.gr:

Παρασκήνια: Αήθης επίθεση Πολάκη αυτή τη φορά εναντίον του Προέδρου των Εργαζομένων στον Ευαγγελισμό Ηλ.Σιώρα!

Τελειω­μό δεν έχουν τελι­κά όπως φαί­νε­ται τα λεκτι­κά παρα­στρα­τή­μα­τα του ανα­πλη­ρω­τή υπουρ­γού Υγεί­ας Παύ­λου Πολά­κη! Κατά τη γνω­στή του τακτική…ρίξε λάσπη στο τέλος κάτι θα μεί­νει, επι­τί­θε­ται αυτή τη φορά διά του προ­σφι­λούς του Facebook στον Πρό­ε­δρο των Εργα­ζο­μέ­νων στον Ευαγ­γε­λι­σμό Ηλία Σιώρα.

Ο Ηλί­ας Σιώ­ρας που προ­έρ­χε­ται από το χώρο του ΚΚΕ, απο­τε­λεί μία εμβλη­μα­τι­κή προ­σω­πι­κό­τη­τα που αντα­να­κλά την καθα­ρό­τη­τα όλων των για­τρών του ΕΣΥ, που καθη­με­ρι­νά δίνουν τη μάχη για την επι­βί­ω­ση των νοσοκομείων.

Δεν είναι τυχαίο άλλω­στε ότι εκλέ­γε­ται στη θέση του Προ­έ­δρου του Σωμα­τεί­ου των Εργα­ζο­μέ­νων στον Ευαγ­γε­λι­σμό εδώ και πολ­λά χρό­νια. Εκτός αυτού όμως είναι γνω­στό ότι από τους περισ­σό­τε­ρους συνα­δέλ­φους του περι­γρά­φε­ται με τα πιο κολα­κευ­τι­κά λόγια, αφού δίνει καθη­με­ρι­νά τη ζωή του για να βοη­θή­σει τους ασθε­νείς και φυσι­κά τους συνα­δέλ­φους του όταν τον χρειά­ζο­νται, ανε­ξαρ­τή­τως κομ­μα­τι­κών επι­λο­γών φυσικά.

Ο Παύ­λος Πολά­κης παρα­συ­ρό­με­νος προ­φα­νώς για άλλη μία φορά από το μένος που έχει ενα­ντί­ον όσων έχουν δια­φο­ρε­τι­κή άπο­ψη από τη δική του, επι­τέ­θη­κε στον Ηλία Σιώ­ρα γρά­φο­ντας χαρα­κτη­ρι­στι­κά: «Ηλία Σιω­ρα ‚στέ­λε­χος του ΚΚΕ και πρό­ε­δρε του Σωμα­τειου του Ευαγ­γε­λι­σμου, μονο ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ μπο­ρω να πω για αυτα που εμα­θα πως είπες χθες στην ΕΡΤ !!!Αντι­γρά­φω την αναρ­τη­ση της εργα­ζό­με­νης και μέλους του Συρι­ζα στον Ευαγγελισμο…[…] 

Στη συνέ­χεια ο κ.Πολάκης μετα­φέ­ρει ανάρ­τη­ση στε­λέ­χους του ΣΥΡΙΖΑ του Ευαγ­γε­λι­σμού – όπως γρά­φει- που υπε­ρα­μύ­νε­ται του έργου της κυβέρ­νη­σης για τους ανασφάλιστους.
Τι απα­ντά ο Ηλί­ας Σιώρας

Η απά­ντη­ση του Ηλία Σιώ­ρα στον Παύ­λο Πολά­κη έπει­τα από σχε­τι­κή ερώ­τη­ση του HealthReport.gr είναι : «Εγώ απα­ντώ με τις 2500 εφη­με­ρί­ες που έχω στην πλά­τη μου εδώ στον Ευαγ­γε­λι­σμό. Κι αν προ­σθέ­σω και τη σημε­ρι­νή όπου βρί­σκο­μαι σήμε­ρα μας κάνουν 2501. Άντε γεια…»

sioras33

Ενοχλήθηκαν…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο