Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αίμα, Τιμή και… God Bless America, οι χρυσαυγίτες ενάντια στη Βενεζουέλα

Θέλει ο… φασί­στας να κρυ­φτεί και η χαρά δεν τον αφή­νει. Έτσι και τα ναζι­στι­κά απο­βρά­σμα­τα της Χρυ­σής Αυγής αδυ­να­τούν να συγκρα­τή­σουν τον ενθου­σια­σμό τους για τις πρό­σφα­τες από­πει­ρες των ιμπε­ρια­λι­στών να φέρουν το χάος στη Βενε­ζου­έ­λα με στό­χο την ανα­τρο­πή της νόμι­μης κυβέρ­νη­σης Μαδούρο. 

Ανα­πα­ρά­γο­ντας όλη την επι­χει­ρη­μα­το­λο­γία των ΗΠΑ και των εγχώ­ριων παπα­γά­λων τους (βλ. ΣΚΑΪ και λοι­πά μέσα), οι χρυ­σαυ­γί­τες κάνουν λόγο για «κατά­στα­ση χάους» που «επι­κρα­τεί στην κομ­μου­νι­στι­κή (sic) Βενε­ζου­έ­λα». Ταυ­τό­χρο­να, σαν πιστά τσι­ρά­κια των ιμπε­ρια­λι­στών φονιά­δων, δε χάνουν την ευκαι­ρία εκτός από την κατα­συ­κο­φά­ντη­ση της κυβέρ­νη­σης της Βενε­ζου­έ­λας, να στά­ξουν αντι­κομ­μου­νι­στι­κό δηλη­τή­ριο με εμε­τι­κές γκε­μπε­λι­κές κορώ­νες τύπου «βλέπε­τε, δεν σκο­τώ­νουν παι­διά μόνο οι σιω­νι­στές στην Παλαι­στί­νη, σκο­τώ­νουν και οι πιο καλοί «μαθη­τές» τους, τα κομμούνια!». 

Ασφα­λώς, τα χρυ­σαυ­γί­τι­κα απο­βρά­σμα­τα δεκά­ρα τσα­κι­στή δε δίνουν ούτε για τα παι­διά της Παλαι­στί­νης, ούτε για το λαό της Βενε­ζου­έ­λας. Μονα­δι­κός σκο­πός τους είναι η υπε­ρά­σπι­ση των αφε­ντι­κών τους, των ιμπε­ρια­λι­στών, αυτών που ποτί­ζουν τη ρίζα του εθνι­κι­σμού και του φασι­σμού. Αυτός ήταν και είναι ο ρόλος τους. 

Γερ­μα­νο­τσο­λιά­δες στο παρελ­θόν, αμε­ρι­κα­νο­τσο­λιά­δες σήμε­ρα, οι φασί­στες ήταν πάντα εχθροί του εργα­τι­κού-λαϊ­κού κινή­μα­τος, βαστά­ζοι του μεγά­λου κεφα­λαί­ου και απο­λο­γη­τές του ιμπε­ρια­λι­σμού. Και πάντα πρό­θυ­μοι να στη­ρί­ξουν, σαν πιστά μαντρό­σκυ­λα, τα αμε­ρι­κα­νο­κί­νη­τα πρα­ξι­κο­πή­μα­τα, από αυτά των απρι­λια­νών εγκλη­μα­τιών και του χασά­πη Πινο­σέτ, μέχρι τις μαριο­νέ­τες τύπου Γκουαϊδό…

Τα καμ­μέ­να φορ­τη­γά και το «κατα­σκευα­σμέ­νο» χάος στη Βενε­ζου­έ­λα (ΒΙΝΤΕΟ) – Απει­λούν να περά­σουν «στην πρά­ξη» οι ΗΠΑ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο