Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αγόρασε το Mega o Μαρινάκης, ένας εκ των μετόχων που το οδήγησαν στο «μαύρο» και 400 εργαζόμενους στον Καιάδα…

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε σήμε­ρα ο πλει­στη­ρια­σμός για τα περιου­σια­κά στοι­χεία του Mega με την Alter Ego του Βαγ­γέ­λη Μαρι­νά­κη να κάνει την μεγα­λύ­τε­ρη προ­σφο­ρά, φτά­νο­ντας στα 34 εκα­τομ­μύ­ρια ευρώ.

Κατά συνέ­πια η ται­νιο­θή­κη, το αρχείο και το λογό­τυ­πο του σταθ­μού περ­νά­ει στα χέρια του εφο­πλι­στή, κάτι που σίγου­ρα θα επη­ρε­ά­σει την πρε­μιέ­ρα του One Channel που έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί μέσα στον Νοέμβριο.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες στό­χος του επι­χει­ρη­μα­τία είναι να μπει δυνα­μι­κά στην τηλε­ο­πτι­κή αγο­ρά χρη­σι­μο­ποιώ­ντας όλο το «οπλο­στά­σιο» του άλλο­τε μεγά­λου κανα­λιού που πλέ­ον βρί­σκε­ται στην κατο­χή του. Κανείς δεν γνω­ρί­ζει αν το κανά­λι θα βγει τελι­κά στον αέρα ως One ή ως Mega.

Η ται­νιο­θή­κη περι­λαμ­βά­νει: α) γενι­κό αρχείο, β) ενη­με­ρω­τι­κό αρχείο (εκπο­μπές ενη­με­ρω­τι­κού – ψυχα­γω­γι­κού περιε­χο­μέ­νου), γ) τηλε­παι­χνί­δια, δ) μονό­λε­πτα γενι­κού περιε­χο­μέ­νου, ε) μυθο­πλα­σία με σενά­ριο (ελλη­νι­κές σει­ρές), και στ) αθλη­τι­κές εκπο­μπές και επι­λεγ­μέ­νες αθλη­τι­κές διορ­γα­νώ­σεις (αγώ­νες). Επι­πρό­σθε­τα όλο το ειδη­σε­ο­γρα­φι­κό και αθλη­τι­κό αρχείο (δελ­τία, ρεπορ­τάζ, στιγ­μιό­τυ­πα αγώ­νων και διορ­γα­νώ­σε­ων). Τα σήμα­τα αφο­ρούν τόσο το ίδιο το κανά­λι και τις λει­τουρ­γί­ες του, όσο και διά­φο­ρες εκπο­μπές. Μαζί με τα σήμα­τα μετα­βι­βά­στη­κε ο δια­δι­κτυα­κός ιστό­το­πος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογα­ρια­σμοί κοι­νω­νι­κής δικτύωσης.

Την πλη­ρο­φο­ρία μετέ­δω­σε το ethnos.gr

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι ο Μαρι­νά­κης ήταν εκ των μετό­χων του Μega, μαζί τους Βαρ­δι­νο­γιάν­νη και Σαβ­βί­δη  οι οποί­οι και επέ­λε­ξαν το «μαύ­ρο» αφή­νο­ντας στο δρό­μο πάνω από 400 οικο­γέ­νειες εργα­ζο­μέ­νων που έμει­ναν απλή­ρω­τοι από την επο­χή που οι παλαιοί μέτο­χοι του κανα­λιού Βαρ­δι­νο­γιάν­νης, Ψυχά­ρης και Μπό­μπο­λας έρι­ξαν το κανά­λι στα βρά­χια όταν στα­μά­τη­σαν την απο­πλη­ρω­μή των δανείων.

Θύμα­τα των αντα­γω­νι­σμών και των συμ­φε­ρό­ντων του κεφα­λαί­ου και οι 420 εργα­ζό­με­νοι του Mega.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο