Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αγ. Ι. Ρέντη- Νίκαια — Παν. Κατηφές: Ο λαός της πόλης στο προσκήνιο για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών

Ζητή­σα­με από τον υπο­ψή­φιο δήμαρ­χο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση, κομ­μου­νι­στή Πανα­γιώ­τη Κατη­φέ, αντι­πρό­ε­δρο του Εθνι­κού Συμ­βου­λί­ου κατά των Ναρ­κω­τι­κών, να μας δώσει το στίγ­μα της υπο­ψη­φιό­τη­τάς του. Πώς μπο­ρεί να βοη­θή­σει τους συμπο­λί­τες του από τη θέση του δημάρ­χου ή ακό­μη και από την αντι­πο­λί­τευ­ση στο Δημο­τι­κό Συμβούλιο.

Το βασι­κό που θέλου­με να σημα­το­δο­τή­σου­με με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση ως δημο­τι­κή αρχή είναι, ο ίδιος ο λαός της πόλης να είναι στο προ­σκή­νιο για την ικα­νο­ποί­η­ση των σύγ­χρο­νων λαϊ­κών αναγκών.

Η δική μας φιλο­σο­φία δεν στη­ρί­ζε­ται στην “ανά­θε­ση” των προ­βλη­μά­των του λαού για να τα λύσει ένας “καλός δήμαρ­χος δια­χει­ρι­στής” του αντι­δρα­στι­κού θεσμι­κού πλαι­σί­ου της Τοπι­κής Διοίκησης.

  • Τίπο­τα το “ανθρώ­πι­νο” δεν είναι ξένο για εμάς.
  • Η δική μας φιλο­σο­φία στη­ρί­ζε­ται στη διεκ­δί­κη­ση μαζί με το λαό για λύσεις στα προ­βλή­μα­τα των σχο­λεί­ων, των παι­δι­κών σταθ­μών, των αθλη­τι­κών χώρων.
  • Στη διεκ­δί­κη­ση κον­δυ­λί­ων από την Ευρω­παϊ­κή Ένω­ση , την Κυβέρ­νη­ση, την Περι­φέ­ρεια για την αντι­σει­σμι­κή και αντι­πλημ­μυ­ρι­κή προστασία.
  • Στη διεκ­δί­κη­ση ελεύ­θε­ρων χώρων προς όφε­λος του λαού και όχι για την κερ­δο­φο­ρία του μεγά­λου κεφαλαίου.
  • Στη μεί­ω­ση της αντα­πο­δο­τι­κό­τη­τας στα προ­γράμ­μα­τα αθλη­τι­σμού και πολι­τι­σμού του δήμου.
  • Στη μεί­ω­ση των τρο­φεί­ων στους παι­δι­κούς σταθ­μούς, στη μεί­ω­ση των δημο­τι­κών τελών, στη διεκ­δί­κη­ση μόνι­μης και στα­θε­ρής εργασίας.
  • Στη λει­τουρ­γία Κέντρου Πρό­λη­ψης στην πόλη μας.
  • Αυτό σημα­το­δο­τεί και η συσπεί­ρω­ση νέου κόσμου με το ψηφο­δέλ­τιο της Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.

Εμείς θα είμα­στε στην πρώ­τη γραμ­μή των αγώ­νων, μπρο­στά για τις ανά­γκες του λαού και της νεο­λαί­ας. Δεν θα είμα­στε τα “καλά παι­διά” των κυβερ­νή­σε­ων και των επιχειρηματιών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΗΦΕ ‑υπο­ψή­φιου Δημάρ­χου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Γεν­νή­θη­κε, μεγά­λω­σε και κατοι­κεί στη Νίκαια.

Έχει σπου­δά­σει Κοι­νω­νιο­λο­γία στο Πάντειο Πανε­πι­στή­μιο και έχει ειδι­κευ­τεί στις εξαρ­τή­σεις ως σύμ­βου­λος τοξι­κο­ε­ξαρ­τή­σε­ων από το ΚΕΘΕΑ.

Εκλέ­χτη­κε για πρώ­τη φορά Δημο­τι­κός Σύμ­βου­λος Νίκαιας το 2006 και επα­νε­κλέ­χτη­κε στις εκλο­γές του 2010 και του 2014.

Από τα φοι­τη­τι­κά του χρό­νια έχει ενερ­γή πολι­τι­κή και συν­δι­κα­λι­στι­κή δρά­ση. Έχει δια­τε­λέ­σει Γραμ­μα­τέ­ας της Οργά­νω­σης της ΚΝΕ στο Πάντειο Πανε­πι­στή­μιο καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Φοι­τη­τών Παντείου.

Έχει δια­τε­λέ­σει Πρό­ε­δρος του Εξω­ραϊ­στι­κού Εκπο­λι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Αγ.Τριάδας Νίκαιας.

Έχει ενερ­γή δρά­ση στο κίνη­μα γονέ­ων. Σήμε­ρα είναι Αντι­πρό­ε­δρος στο ΔΣ του Συλ­λό­γου Γονέ­ων του 17ου Δημο­τι­κού Σχο­λεί­ου Νίκαιας και στο ΔΣ της Ανώ­τα­της Συνο­μο­σπον­δί­ας Γονέ­ων Μέσης Εκπαί­δευ­σης Ελλά­δας (ΑΣΓΜΕ).

Είναι μέλος της Εκτε­λε­στι­κής Επι­τρο­πής του Εθνι­κού Συμ­βου­λί­ου Κατά των Ναρ­κω­τι­κών (ΕΣΥΝ) από το 2006 και σήμε­ρα είναι αντι­πρό­ε­δρος του ΕΣΥΝ.

Είναι μέλος του Τμή­μα­τός Κατά των Ναρ­κω­τι­κών της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ της Κ.Ο. Αττι­κής του ΚΚΕ.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο