Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αδυνατεί να ντραπεί η ντροπή!!! Τροπολογία για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων των ναζί προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατε­πεί­γου­σα τρο­πο­λο­γία για στέ­ρη­ση πολι­τι­κών δικαιω­μά­των των κατα­δι­κα­σθέ­ντων στε­λε­χών της Χρυ­σής Αυγης προ­α­νήγ­γει­λε με παρέμ­βα­σή του ο κοι­νο­βου­λευ­τι­κός εκπρό­σω­πος του ΣΥΡΙΖΑ — ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Γιάν­νης Ραγκού­σης στην Ολο­μέ­λεια της Βουλής.

«Επει­δή οι περι­στά­σεις είναι εξαι­ρε­τι­κές, σπου­δαί­ες και σημα­ντι­κές δια­τυ­πώ­νω εκ μέρους του Προ­έ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προ­ο­δευ­τι­κή Συμ­μα­χία και όλης της ΚΟ μας προς τον Υπουρ­γό Εσω­τε­ρι­κών την πρό­τα­ση μέχρι το μεση­μέ­ρι να κατα­θέ­σει τρο­πο­λο­γία για τη στέ­ρη­ση των πολι­τι­κών δικαιω­μά­των των εγκλη­μα­τιών της Χρυ­σής Αυγής. Και ενη­με­ρώ­νω και τον κύριο Υπουρ­γό και το Σώμα και ορι­σμέ­νους φίλους παλαιό­τε­ρα μελών και από­ψε­ων της Χρυ­σής Αυγής που φωνα­σκούν τώρα, ότι αν δεν το κάνει μέχρι το μεση­μέ­ρι τότε θα κατα­θέ­σου­με εμείς δική μας βου­λευ­τι­κή τρο­πο­λο­γία και θα ζητή­σου­με να γίνει αποδεκτή».

Η υπο­κρι­σία και το θρά­σος του ΣΥΡΙΖΑ και των στε­λε­χών του συνε­χώς εκπλήσ­σουν. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που άλλα­ξε τον ποι­νι­κό Κώδι­κα, λίγο πριν φύγει από την κυβέρ­νη­ση, όταν το ΚΚΕ με κάθε τρό­πο και καθη­με­ρι­νά έθε­τε το ζήτη­μα ότι η τρο­ποί­η­ση του άρθρου 187 ουσια­στι­κά ευνο­εί τους χρυ­σαυ­γί­τες σε ενδε­χό­με­νη κατα­δί­κη τους.

Μάλι­στα σήμε­ρα ο πρώ­ην υπουρ­γός Δικαιο­σύ­νης συνέ­δε­σε την αντι­κα­τά­στα­ση του από τον Μ. καλο­γή­ρου με τη δια­φω­νία του με τη συγκε­κρι­μέ­νη τροποποίηση.

Το δωρά­κι του ΣΥΡΙΖΑ στους ναζί της Χρυ­σής Αυγής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο