Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αδ. Γεωργιάδης: Εξαιτίας των ανεμβολίαστων συνεχίζεται η πανδημία — Στραφείτε εναντίον τους

Μετά το η ανα­χαί­τι­ση του ιού εξαρ­τά­ται από …«τη συμπε­ρι­φο­ρά μας» που επα­να­λαμ­βά­νουν κατά κόρον το τελευ­ταίο διά­στη­μα μέλη της κυβέρ­νη­σης και της Επι­τρο­πής Λοι­μο­ξιο­λό­γων, σήμε­ρα υπέ­δει­ξε στους επαγ­γελ­μα­τί­ες της εστί­α­σης να στρα­φούν στους ανεμ­βο­λί­α­στους οι οποί­οι είναι υπεύ­θυ­νοι για την πανδημία!!!

Την ώρα που τα κρού­σμα­τα «σπά­νε» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και τα νοσο­κο­μεία βρί­σκο­νται στο «κόκ­κι­νο», οι επαγ­γελ­μα­τί­ες στην εστί­α­ση (και άλλους χώρους) υφί­στα­νται τα απο­τε­λέ­σμα­τα της εγκλη­μα­τι­κής πολι­τι­κής της, η κυβέρ­νη­ση ‑που παρα­πέ­μπει τα πάντα στην «ατο­μι­κή ευθύ­νη»- διά στό­μα­τος Άδω­νη Γεωρ­γιά­δη επι­χει­ρεί ωμό απο­προ­σα­να­το­λι­σμό των επαγ­γελ­μα­τιών και στο­χο­ποί­η­ση των ανεμβολίαστων.

«Αντι­λαμ­βα­νό­μα­στε ότι στε­να­χω­ρή­θη­καν για τα μέτρα (σ.σ. εστί­α­ση). Αλλά η στε­να­χώ­ρια τους δεν πρέ­πει να κατευ­θύ­νε­ται προς την κυβέρ­νη­ση που ανα­γκα­στι­κά τα θέσπι­σε λόγω της παν­δη­μί­ας, αλλά στους ανεμ­βο­λί­α­στους συμπο­λί­τες τους που επι­μέ­νουν να υπάρ­χει παν­δη­μία στην Ελλά­δα με το να μην εμβο­λιά­ζο­νται»,  είπε σήμε­ρα το πρωί  ο Άδω­νις Γεωρ­γιά­δης, μιλώ­ντας στο Open.

Την ώρα που οι μικροί επαγ­γελ­μα­τί­ες και οι αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νοι της εστί­α­σης δίνουν μάχη επι­βί­ω­σης, δέχο­νται τη μία κοροϊ­δία μετά την άλλη: «Η αλή­θεια είναι ότι η εστί­α­ση πήρε υπερ­δι­πλά­σιους πόρους από οποιον­δή­πο­τε άλλο κλά­δο στην Ελλά­δα. Από ένα σημείο και έπει­τα αρχί­ζει να ακού­γε­ται σαν αχα­ρι­στία όλο αυτό το πράγ­μα. Για­τί οι πόροι που πήγαν στην εστί­α­ση τους στε­ρή­θη­κε το λια­νε­μπό­ριο, οι ελεύ­θε­ροι επαγ­γελ­μα­τί­ες και άλλοι κλά­δοι» σύμ­φω­να με τον κ. Γεωργιάδη.

Η κυβέρ­νη­ση έχει την απο­κλει­στι­κή ευθύ­νη για την κατά­στα­ση που έχει δια­μορ­φω­θεί, καθώς αντί να προ­τά­ξει την επι­στη­μο­νι­κή τεκ­μη­ριω­μέ­νη ενη­μέ­ρω­ση του πλη­θυ­σμού για την ανα­γκαιό­τη­τα του μαζι­κού εμβο­λια­σμού, ανα­πα­ρά­γει τις ανα­πο­τε­λε­σμα­τι­κές, εκβια­στι­κές, διχα­στι­κές λογι­κές πίε­σης των ανεμ­βο­λί­α­στων, για να “αθω­ώ­σει” την εγκλη­μα­τι­κή κυβερ­νη­τι­κή δια­χεί­ρι­ση της πανδημίας.

 

vivlio mpelogiannis

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο