Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΑΕΛ: “Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας” — Super League: Απαγορεύεται!!!

Η φανέ­λα της ΑΕΛ δεν έχει βασι­κό χορη­γό και η διοί­κη­ση της θεσ­σα­λι­κής ομά­δας θέλη­σε να ανα­γρά­φε­ται στο μπρο­στι­νό μέρος αυτής, η φρά­ση: “Τα προ­σφυ­γό­που­λα είναι παι­διά μας”, όμως αυτό δεν το επι­τρέ­πει η Super League!!!.

ael3

Όπως εξη­γεί η διοί­κη­ση της ομά­δας από τη Λάρι­σα μέσω ανα­κοί­νω­σης η σχε­τι­κή πρό­τα­ση απερ­ρί­φθη από τη Super League, καθώς με βάση το σχε­τι­κό κανο­νι­σμό χαρα­κτή­ρι­σε το εν λόγω μήνυ­μα ως άκρως πολιτικό(!).
Ωστό­σο, η διοί­κη­ση των “βυσ­σι­νί” αγνό­η­σε την απα­γό­ρευ­ση και τύπω­σε τη συγκε­κρι­μέ­νη φρά­ση στις φανέ­λες με τις οποί­ες ανα­μέ­νε­ται να εμφα­νι­στούν οι ποδο­σφαι­ρι­στές της Λάρι­σας στον αυρια­νό αγώ­να μεον Παναθηναϊκό.

Ανα­λυ­τι­κά το Δελ­τίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

“Όπως είναι ήδη γνω­στό, προ­κει­μέ­νου να δια­τη­ρή­σει την αξιο­πρέ­πεια και την πλή­ρη ανε­ξαρ­τη­σία της, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπέ­κυ­ψε σε ευτε­λείς οικο­νο­μι­κά προ­τά­σεις για το μέγε­θός της, με συνέ­πεια να παρα­μεί­νει χωρίς βασι­κό χορη­γό στη φανέ­λα της.

Αντ’ αυτού απο­φά­σι­σε μέσω αυτής να στεί­λει ένα ηχη­ρό μήνυ­μα για ένα από τα σημα­ντι­κό­τε­ρα κοι­νω­νι­κά έως και ανθρω­πι­στι­κά ζητή­μα­τα της επο­χής μας, απο­τυ­πώ­νο­ντας τη φρά­ση “Τα προ­σφυ­γό­που­λα είναι παι­διά μας”.

Δεδο­μέ­νου ωστό­σο του σχε­τι­κού κανο­νι­σμού, έκα­νε γνω­στή ως όφει­λε την πρό­θε­σή της στην Super League, η οποία απέρ­ρι­ψε προ­φο­ρι­κά και εκ προ­οι­μί­ου την πρό­τα­ση, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντας το εν λόγω μήνυ­μα ως άκρως πολιτικό!”

ael5

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο