Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αθλιότητα! Βιβλία του δικτάτορα Παπαδόπουλου μοιράζονται δωρεάν στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ!

Τα ΜΑΤ και η προ­σπά­θεια επι­βο­λής της «πανε­πι­στη­μια­κής αστυ­νο­μί­ας» στα τρι­το­βάθ­μια εκπαι­δευ­τι­κά ιδρύ­μα­τα της χώρας ήταν, ως φαί­νε­ται, μόνο η αρχή.

Τι έλλει­πε για να ολο­κλη­ρω­θεί το αίσχος; Βιβλία του δικτά­το­ρα Παπα­δό­που­λου και της Χού­ντας! Και, όμως, δεν είναι τρολ.

Την απο­κά­λυ­ψη έκα­νε ο Χρή­στος Αβρα­μί­δης, δημο­σιο­γρά­φος από την Θεσ­σα­λο­νί­κη, ο φωτο­γρα­φι­κός φακός του οποί­ου απο­θα­νά­τι­σε βιβλία του δικτά­το­ρα να δια­νέ­μο­νται δωρε­άν στη βιβλιο­θή­κη του ΑΠΘ!

Φωτό: Χρή­στος Αβραμίδης.

Πράγ­μα­τι, σε φωτο­γρα­φία που δημο­σί­ευ­σε ο δημο­σιο­γρά­φος, φαί­νε­ται πρώ­το πρώ­το το βιβλίο του Παπα­δό­που­λου με τίτλο «Τα πιστεύω μας». Προ­φα­νώς, οι υπεύ­θυ­νοι της βιβλιο­θή­κης θεώ­ρη­σαν ότι οι ιδέ­ες του φασί­στα πρα­ξι­κο­πη­μα­τία, που βύθι­σαν την Ελλά­δα στο σκο­τά­δι για επτά ολό­κλη­ρα χρό­νια, παρου­σιά­ζουν ενδια­φέ­ρον για τους φοιτητές.

Τερά­στιες οι ευθύ­νες της πρυ­τα­νεί­ας του ΑΠΘ η οποία τα τελευ­ταία χρό­νια έχει απο­δει­χθεί δεκα­νί­κι της κυβερ­νη­τι­κής πολι­τι­κής. Ντρά­πη­κε και ντροπή!

Πηγή: ellinofreneianet.gr

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο