Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αθλιότητες σε εκπομπή του ΣΚΑΪ: Σατίριζαν και γελούσαν με περίπτωση ασέλγειας!

Η λέξη «ντρο­πή» είναι πολύ μικρή για να περι­γρά­ψει την αθλιό­τη­τα στην οποία προ­έ­βη­σαν σήμε­ρα ο παρου­σια­στής και το πάνελ μεση­με­ρια­νής εκπο­μπής του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, στην εκπο­μπή «Μεση­μέ­ρι με το Γιώρ­γο Λιά­γκα», το πάνελ της εκπο­μπής θεώ­ρη­σε σκό­πι­μο να κάνει… «χιου­μο­ρι­στι­κή» ανα­πα­ρά­στα­ση ενός πολύ δυσά­ρε­στου συμ­βά­ντος που έλα­βε χώρα στο Αρι­στο­τέ­λειο Πανε­πι­στή­μιο Θεσ­σα­λο­νί­κης. Πρό­κει­ται για την δυσά­ρε­στη εμπει­ρία που βίω­σε φοι­τή­τρια της Νομι­κής η οποία έπε­σε θύμα ασέλ­γειας από συνο­μή­λι­κό της φοι­τη­τή Φυσι­κής, ο οποί­ος τη λέρω­σε με σπέρ­μα στην πλάτη.

Η εκπο­μπή του ΣΚΑΪ βρή­κε εξό­χως χιου­μο­ρι­στι­κή την όλη υπό­θε­ση. Μιλώ­ντας για την υπό­θε­ση, ο παρου­σια­στής και το πάνελ ξέσπα­σαν σε γέλια ενώ δεν έλει­ψαν και παι­δα­ριώ­δεις ατά­κες τύπου «έστα­ζε το ταβά­νι;» και «έπε­σε ο καφές του από πίσω και την πιτσί­λι­σε».

Η όλη αντι­με­τώ­πι­ση του συμ­βά­ντος από την εκπο­μπή είναι ενδει­κτι­κή των αξιών που προ­ω­θεί — και μέσω της ιδιω­τι­κής τηλε­ό­ρα­σης — το σύστη­μα. Άκρα­τος σεξι­σμός, αμε­τρο­έ­πεια και φθη­νό χιού­μορ. Εύλο­γα ανα­ρω­τιέ­ται κάποιος πως άνθρω­ποι που είναι οι ίδιοι γονείς, μπο­ρούν και αντι­με­τω­πί­ζουν με τέτοιον τρό­πο κατα­στά­σεις όπως αυτή.

Το συμ­βάν

Σύμ­φω­να με το thestival.gr, η 20χρονη φοι­τή­τρια Νομι­κής έπε­σε θύμα ασέλ­γειας την ώρα που διά­βα­ζε στη βιβλιο­θή­κη του ΑΠΘ, από έναν συνο­μή­λι­κό της φοι­τη­τή Φυσι­κής, ο οποί­ος εκσπερ­μά­τω­σε στην πλά­τη της.

Η νεα­ρή γυναί­κα έβα­λε αμέ­σως τις φωνές, με απο­τέ­λε­σμα ο υπεύ­θυ­νος της βιβλιο­θή­κης να αρχί­σει να κατα­διώ­κει τον 20χρονο που είχε τρα­πεί σε φυγή. Ο φοι­τη­τής τελι­κά ακι­νη­το­ποι­ή­θη­κε από έναν φύλα­κα κοντά στη Θεο­λο­γι­κή Σχο­λή και στη συνέ­χεια συνε­λή­φθη από την αστυ­νο­μία που έσπευ­σε στο σημείο. Η δε δικαιο­λο­γία του, καθώς παρα­δέ­χτη­κε την πρά­ξη του, είναι ότι ήθε­λε… να εκτονωθεί.

Ενα­ντί­ον του σχη­μα­τί­ζε­ται δικο­γρα­φία και θα οδη­γη­θεί στον εισαγγελέα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο