Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αιματηρό επεισόδιο στο Πέραμα: Συνελήφθησαν επτά αστυνομικοί για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Συνε­λή­φθη­σαν επτά αστυ­νο­μι­κοί που ενε­πλά­κη­σαν στο αιμα­τη­ρό επει­σό­διο στο Πέρα­μα για ανθρω­πο­κτο­νία από πρό­θε­ση. Συγκε­κρι­μέ­να, Από τους αστυ­νο­μι­κούς που ενε­πλά­κη­σαν στην κατα­δί­ω­ξη στο Πέρα­μα, επτά που όπως προ­έ­κυ­ψε έκα­ναν χρή­ση των όπλων τους συνε­λή­φθη­σαν στο πλαί­σιο του αυτο­φώ­ρου για ανθρω­πο­κτο­νία από πρόθεση.

Ανα­μέ­νε­ται να οδη­γη­θούν στις 7 μ.μ. στον εισαγ­γε­λέα που θα απο­φα­σί­σει εάν θα παρα­μεί­νουν κρα­τού­με­νοι μέχρι την απο­λο­γία τους στον ανα­κρι­τή ή εάν θα αφε­θούν ελεύθεροι.

Σε βάρος του συλ­λη­φθέ­ντα που νοση­λεύ­ε­ται τραυ­μα­τί­ας και ενός τρί­του προ­σώ­που που δια­φεύ­γει τη σύλ­λη­ψη σχη­μα­τί­ζε­ται δικο­γρα­φία για από­πει­ρα ανθρωποκτονίας.

ΕΛΑΣ: 20 ετών και σεσημασμένος για κλοπές ο άνδρας που σκοτώθηκε

Σημειώ­νε­ται ότι ο άνδρας που τραυ­μα­τί­στη­κε θανά­σι­μα, από πυρο­βο­λι­σμούς αστυ­νο­μι­κών, κατά τη διάρ­κεια κατα­δί­ω­ξης, ήταν 20 ετών, σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ και σεση­μα­σμέ­νος για κλοπές.

Το άλλο άτο­μο που επέ­βαι­νε στο όχη­μα νοση­λεύ­ε­ται εκτός κιν­δύ­νου σε νοσο­κο­μείο και είναι θέμα χρό­νου η ταυ­το­ποί­η­σή του.

Όσον αφο­ρά τον τρί­το που επέ­βαι­νε στο όχη­μα, κατά­φε­ρε να δια­φύ­γει και αναζητείται.

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο