Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ακραίοι αρνητές (φασιστοειδή) απειλούν εκπαιδευτικούς και άλλους με εκτελέσεις (BINTEO)

Απί­στευ­τα όσα βλέ­πουν το φως της δημο­σιό­τη­τας για τη δρά­ση ακραί­ων αρνη­τών οι οποί­οι φτά­νουν στο σημείο να απει­λούν με εκτέ­λε­ση τους εκπαιδευτικούς.

Συγκε­κρι­μέ­να, σε βίντεο που αναρ­τούν στο δια­δί­κτυο, φτά­νουν στο σημείο να απει­λή­σουν ακό­μα και εκπαι­δευ­τι­κούς με εκτέ­λε­ση, ενώ στρα­το­λο­γούν μέλη από τη δεξα­με­νή των αντιεμβολιαστών.

Ταυ­τό­χρο­να, έχουν απο­δυ­θεί σε κυνή­γι υπογραφών.Ζητούν από τους πολί­τες να υπο­γρά­ψουν δήθεν ιερές δηλώ­σεις που απει­λούν με προ­κλη­τι­κό τρό­πο ακό­μα και με εκτε­λέ­σεις. Οι ομά­δες αυτές εμφα­νί­ζο­νται με δια­φο­ρε­τι­κές επω­νυ­μί­ες, ωστό­σο, σύμ­φω­να με τις Αρχές, στρα­το­λο­γούν μέλη από την ίδια δεξα­με­νή αντιεμβολιαστών.

Σε βίντεο που προ­βλή­θη­κε από την ΕΡΤ ακού­γε­ται να λέει αρνη­τής: «σας ενη­με­ρώ­νου­με ότι ο ελλη­νι­κός λαός, οι Έλλη­νες πολί­τες θα έχου­με βαρύ οπλισμό».

Ο άντρας που απει­λεί ακό­μα και με εκτε­λέ­σεις απο­κα­λύ­πτει τις ομά­δες από τις οποί­ες μαζεύ­ει υπο­γρα­φές. Το άκρως ανη­συ­χη­τι­κό είναι ότι μία από αυτές αριθ­μεί περισ­σό­τε­ρα από 10.000 μέλη και μία άλλη περισ­σό­τε­ρα από 1.000.

Εμφα­νί­ζε­ται να κατα­σκευά­ζει εχθρούς ανα­φέ­ρο­ντας ότι βρι­σκό­μα­στε υπό κατο­χή και ότι απει­λού­νται οι περιου­σί­ες των πολιτών.

«Όποιος το ανοί­γει δια­βά­ζει αυτο­μά­τως το χαρ­τί, ότι θα εκτε­λέ­σω τον οποιον­δή­πο­τε προ­σπα­θή­σει εν μέσω κατο­χής να μετα­βι­βά­σει ακί­νη­το χωρίς την άδειά μου».

Ο ίδιος αρνη­τής απει­λού­σε ευθέ­ως κατά την έναρ­ξη της σχο­λι­κής περιό­δου τους εκπαι­δευ­τι­κούς, για­τί δήθεν θα εμβο­λί­α­ζαν παι­διά χωρίς τη συγκα­τά­θε­ση των γονιών τους.

«Στην περί­πτω­ση αυτή που θα ενερ­γή­σε­τε, χωρίς να μας ενη­με­ρώ­σε­τε και χωρίς να πάρε­τε την άδειά μας και εμβο­λιά­σε­τε τα παι­διά, θα ενερ­γή­σω αυτο­δι­κώ­ντας κατά των δρα­στών, με αυτο­δι­κία και θα τους εκτε­λέ­σω, αυτό γρά­φου­με, έτσι κατα­λα­βαί­νουν αυτοί».

Αρνεί­ται ότι είναι μέλος των αυτο­α­πο­κα­λού­με­νων «Θεμα­το­φυ­λά­κων του Συντάγ­μα­τος», ωστό­σο, εμφα­νί­ζε­ται σε βίντεο να συνο­μι­λεί με έναν από τους πρω­τα­γω­νι­στές της ομά­δας αυτής που από τον περα­σμέ­νο Μάιο γυρί­ζει ανά την Ελλά­δα και συγκε­ντρώ­νει υπο­γρα­φές για τις δήθεν ιερές δηλώσεις.

«Έχω φτιά­ξει μέσα στο μυα­λό μου να γυρ­νάω όλη τη χώρα, να κάνω συγκε­ντρώ­σεις, όπως έχω τώρα στη Λάρι­σα, 200 άτο­μα γονείς, που με περι­μέ­νουν οι άνθρω­ποι να τους δώσω χαρ­τιά, να εξη­γή­σω και τι κάνουμε…».

Το αρχη­γι­κό μέλος των «Θεμα­το­φυ­λά­κων του Συντάγ­μα­τος» εμφα­νί­ζε­ται σε πρό­σφα­το βίντεό του να απει­λεί τα Μέσα Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης με αγω­γές για τις απο­κα­λύ­ψεις που αφο­ρούν στη δρά­ση της ομά­δας του.

«Ζητά­με 120.000 ευρώ από τον κάθε ρεπόρ­τερ, μισό εκατ. ευρώ από τον κάθε παρου­σια­στή, ένα εκατ. ευρώ από το Τμή­μα Ειδή­σε­ων και 2 εκατ. ευρώ από το κανάλι».

Αυτό που προ­κα­λεί ανη­συ­χία στους Αρχές είναι ότι οι ακραί­οι αυτοί πυρή­νες αρνη­τών εμφα­νί­ζο­νται να μην πτο­ού­νται από τις διώ­ξεις που έχουν ασκη­θεί σε βάρος ομοϊ­δε­α­τών τους που πρω­τα­γω­νί­στη­σαν σε έκνο­μες ενέργειες.

Πηγή: ertnews.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο