Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ακροατής αποστομώνει εριστικό ραδιοφωνικό παραγωγό για την απεργία στη «Μαλαματίνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απο­στο­μω­τι­κή απά­ντη­ση για την απερ­γία στη «Μαλα­μα­τί­να» έλα­βε από ακρο­α­τή της εκπο­μπής του, στο «Metropolis 95.5», ο Θεσ­σα­λο­νι­κιός ραδιο­φω­νι­κός παρα­γω­γός Κ. Ραπτόπουλος.

Ο — γνω­στός για τις αντι­δρα­στι­κές και αντι­κομ­μου­νι­στι­κές του από­ψεις — Ραπτό­που­λος επι­χεί­ρη­σε να ειρω­νευ­τεί τον αγώ­να των εργα­ζό­με­νων στη «Μαλα­μα­τί­να», επι­χει­ρη­μα­το­λο­γώ­ντας υπέρ των απερ­γο­σπα­στι­κών μηχα­νι­σμών. Πάνω στο θρά­σος του μάλι­στα, έφτα­σε στο σημείο να χαρα­κτη­ρί­σει «φασι­σμό» (!) την περι­φρού­ρη­ση της απερ­γί­ας από τους εργα­ζό­με­νους, επει­δή δεν αφή­νουν τους απερ­γο­σπά­στες να… δουλέψουν!

Βρέ­θη­κε όμως ακρο­α­τής εκ Καρ­δί­τσας ο οποί­ος τον έβα­λε στη θέση του, λέγο­ντας του αυτό που θα έπρε­πε να είναι αυτο­νό­η­το: Το ανα­φαί­ρε­το δικαί­ω­μα των εργα­ζό­με­νων στην απερ­γία και τον συλ­λο­γι­κό αγώ­να για την υπε­ρά­σπι­ση των δικαιω­μά­των τους. Κάτι που η εργο­δο­σία της «Μαλα­μα­τί­να», με την συν­δρο­μή των κατα­σταλ­τι­κών μηχα­νι­σμών της κυβέρ­νη­σης, επι­χει­ρεί να τους το αφαιρέσει!

Ψιλά γράμ­μα­τα, βέβαια, όλα αυτά για τύπους όπως ο Ραπτό­που­λος που δεν χάνει ευκαι­ρία στις καφε­νεια­κού τύπου εκπο­μπές του να χλευά­ζει τους κοι­νω­νι­κούς αγώ­νες ανα­πα­ρά­γο­ντας την τόσο βολι­κή για το σύστη­μα μικρο­α­στι­κή οπτι­κή του ατο­μι­σμού. Ενί­ο­τε δε προ­βαί­νει και σε λαϊ­κί­στι­κα παρα­λη­ρή­μα­τα που θα ζήλευε και ο πιο θρα­σύς ακρο­δε­ξιός. Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι πριν δύο χρό­νια ο ίδιος είχε προ­βεί, μέσω της τηλε­ο­πτι­κής εκπο­μπής του σε τοπι­κό κανά­λι της Θεσ­σα­λο­νί­κης, σε επαί­σχυ­ντη ανα­φο­ρά στη μητέ­ρα του δολο­φο­νη­μέ­νου από τους χρυ­σαυ­γί­τρες Παύ­λου Φύσ­σα, Μάγδα, ισχυ­ρι­ζό­με­νος ότι η ίδια πήρε 800 χιλιά­δες ευρώ ως απο­ζη­μί­ω­ση για τον φόνο του παι­διού της. Αργό­τε­ρα και έπει­τα από τις αντι­δρά­σεις που προ­κλή­θη­καν, ο αθλη­τι­κο­γρά­φος ανα­γκά­στη­κε να ανακαλέσει.

che vivlio

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο