Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ακροδεξιά παρατράγουδα: Βελόπουλος — Νασίκας στο Αυτόφωρο για την έδρα στη Λάρισα

Έρα­βε κου­στού­μι για τη Βου­λή, όμως βρέ­θη­κε στο κρα­τη­τή­ριο και από εκεί στο αυτό­φω­ρο, ο πρώ­τος σε σταυ­ρούς βου­λευ­τής με την Ελλη­νι­κή Λύση στη Λάρι­σα Θανά­σης Νασί­κας, μετά από μήνυ­ση του προ­έ­δρου του κόμ­μα­τος Κυριά­κου Βελόπουλου.

Μετά τη χθε­σι­νή από­φα­ση του Κυρ. βελό­που­λου να κρα­τή­σει την έδρα της Λάρι­σας, στε­ρώ­ντας το βου­λευ­τι­κό αξί­ω­μα από τον πάλαι ποτέ αγρο­το­συν­δι­κα­λι­στή της ΝΔ και τέως δήμαρ­χο Τυρ­νά­βου, ο Θ. Νασί­κας πέρα­σε στην αντε­πί­θε­ση  χαρα­κτη­ρί­ζο­ντας τον Κ. Βελό­που­λο «άφι­λο και ανέ­ντι­μο», αφού όπως λέει μέχρι την τελευ­ταία στιγ­μή είχε τη δια­βε­βαί­ω­ση πως δε θα κρα­τού­σε την έδρα της Λάρισας.

Το θέμα όμως δεν έμει­νε στις δηλώ­σεις, εξε­λί­χθη­κε  σε δια­πλη­κτι­σμό των δύο ανδρών και σε επί­λυ­ση των δια­φο­ρών στις δικα­στι­κές αίθου­σες. Ο πρώ­ην δήμαρ­χος Τυρ­νά­βου, σύμ­φω­να με τα τοπι­κά μέσα, οδη­γή­θη­κε στο αυτό­φω­ρο με τις κατη­γο­ρί­ες της απει­λής και της συκο­φα­ντι­κής δυσφή­μι­σης. Μάλι­στα, με τις ίδιες κατη­γο­ρί­ες φέρε­ται να βαρύ­νε­ται και ο γιος του Θανά­ση Νασί­κα. Ο δε Θ. Νασί­κας φέρε­ται έτοι­μος να περά­σει στην αντεπίθεση„,

Άλλα ήθη… μακριά και πέρα από τις λαϊ­κές ανά­γκες και της αντι­προ­σώ­πευ­σης του λαού.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο