Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αλεξανδρούπολη: Άστεγος διαμελίστηκε όταν εγκλωβίστηκε σε ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων

Τρα­γι­κό θάνα­το βρή­κε σήμε­ρα το μεση­μέ­ρι, ένας άνδρας αγνώ­στων μέχρι στιγ­μής στοι­χεί­ων ‑σύμ­φω­να με τα τοπι­κά μέσα ήταν άστε­γος– ο οποί­ος εγκλω­βί­στη­κε σε ρομπο­τι­κό κάδο πολ­το­ποί­η­σης απορ­ριμ­μά­των που είναι τοπο­θε­τη­μέ­νος στην κεντρι­κή λεω­φό­ρο της Αλε­ξαν­δρού­πο­λης, μπρο­στά από τη Λέσχη Αξιω­μα­τι­κών και το Ιστο­ρι­κό Μουσείο.

Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες, το δυστύ­χη­μα συνέ­βη όταν ο άτυ­χος άνδρας τη στιγ­μή που επι­χει­ρού­σε να ανα­σύ­ρει από τον ρομπο­τι­κό κάδο αντι­κεί­με­νο που κατά λάθος πέτα­ξε μαζί με απορ­ρίμ­μα­τα, μέρος του σώμα­τός του εγκλω­βί­στη­κε και πιθα­νόν συμπιέ­στη­κε από το έμβο­λο του μηχανήματος.

Σοκα­ρι­σμέ­νοι αύτο­πτες μάρ­τυ­ρες έτρε­ξαν στο σημείο να βοη­θή­σουν, αλλά η κατά­στα­ση του άνδρα ήταν πολύ σοβα­ρή. Στο σημείο βρέ­θη­καν άμε­σα δύο ασθε­νο­φό­ρα του ΕΚΑΒ και ένα όχη­μα της Πυρο­σβε­στι­κής Υπηρεσίας.

Λίγα λεπτά αργό­τε­ρα το σώμα του άτυ­χου άνδρα ανα­σύρ­θη­κε διαμελισμένο.

Η σορός μετα­φέρ­θη­κε στο Πανε­πι­στη­μια­κό Γενι­κό Νοσο­κο­μείο Αλε­ξαν­δρού­πο­λης όπου θα διε­νερ­γη­θεί νεκρο­ψία-νεκρο­το­μή προ­κει­μέ­νου να δια­πι­στω­θούν τα ακρι­βή αίτια του θανάτου.

«Ο Μεγά­λος Ζωο­λο­γι­κός Κήπος» του Νικο­λάς Γκι­γιέν, από­δο­ση Γιάν­νη Ρίτσου

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο