Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αλεξανδρούπολη: 28χρονη μητέρα τριών παιδιών ξυλοκοπήθηκε άγρια από το σύζυγό της

Μία ακό­μη γυναι­κο­κτο­νία, η 16η μέσα στο 2021, αυτή τη φορά στην Αλε­ξαν­δρού­πο­λη όπου άφη­σε την τελευ­ταία της πνοή μετά τον άγριο ξυλο­δαρ­μό της από τον ίδιο της τον σύζυ­γο 29χρονη γυναίκα.

Συγκε­κρι­μέ­να, όπως μετέ­δω­σε το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ η γυναί­κα οδη­γή­θη­κε βαριά τραυ­μα­τι­σμέ­νη στο νοσο­κο­μείο της πόλης έχο­ντας υπο­στεί ξυλο­δαρ­μό από τον σύζυ­γό της. Πρό­κει­ται για μία μητέ­ρα τριών παι­διών από την περιο­χή της Άβα­ντος, η οποία στις 5 Δεκεμ­βρί­ου επι­σκέ­φτη­κε εσπευ­σμέ­να το τμή­μα επει­γό­ντων του πανε­πι­στη­μια­κού γενι­κού νοσο­κο­μεί­ου Αλε­ξαν­δρού­πο­λης με τον σύζυ­γό της, λέγο­ντας ότι έπε­σε από σκά­λα σύμ­φω­να με το thrakinea.gr.  Οι για­τροί άμε­σα έκα­ναν εισα­γω­γή όπου και δια­πί­στω­σαν ότι είχε ρήξη σπλή­νας και ήπατος.

Η 29χρονη υπο­βλή­θη­κε σε τέσ­σε­ρα χει­ρουρ­γεία, ενώ λόγω του ότι εντο­πί­στη­κε θετι­κή και στον κορω­νο­ϊό νοση­λευό­ταν στη ΜΕΘ κορω­νοϊ­ού. Το βρά­δυ της Πέμ­πτης άφη­σε την τελευ­ταία της πνοή. Για τα αίτια του θανά­του, αλλά και του τραυ­μα­τι­σμού της θα διε­νερ­γη­θεί νεκρο­ψία νεκροτομή.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο