Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αλητεία και χυδαιότητα του αρθρογράφου Στ. Κασιμάτη για την Φώφη Γεννηματά

Αλη­τεία και χυδαιό­τη­τα. Αυτές οι λέξεις μπο­ρούν να περι­γρά­ψουν το πρό­σφα­το σχό­λιο του — γνω­στού και μη εξαι­ρε­τέ­ου — αρθρο­γρά­φου της εφη­με­ρί­δας «Τα Νέα» Στέ­φα­νου Κασι­μά­τη για την Φώφη Γεννηματά.

Συσχε­τί­ζο­ντας την δημο­σκο­πι­κή άνο­δο του ΚΙΝΑΛ με τον θάνα­το της προ­έ­δρου του κόμ­μα­τος, ο Κασι­μά­της είχε την «έμπνευ­ση» να γρά­ψει το ακό­λου­θο: «Αξιο­ση­μεί­ω­ση ειρω­νεία ότι, με τον θάνα­τό της, η μακα­ρί­τισ­σα Φώφη προ­σέ­φε­ρε στο ΠΑΣΟΚ περισ­σό­τε­ρα από όσα είχε προ­σφέ­ρει με τη ζωή της».

Σε ανάρ­τη­σή του στο Twitter για τις χυδαιό­τη­τες του Στέ­φα­νου Κασι­μά­τη το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

gt kke twiiter kasimaths

 

 

gt kke twiiter kasimaths 1

«Ουδε­μία εντύ­πω­ση προ­ξε­νούν οι χυδαιό­τη­τες Κασι­μά­τη κατά της Φώφης Γεν­νή­μα­τα, γνω­στού ‑μετα­ξύ άλλων- και για τον πρω­τό­γο­νο αντι­κομ­μου­νι­σμό που συστη­μα­τι­κά εκτο­ξεύ­ει. Είναι προ­φα­νές ότι οι φορείς τέτοιων από­ψε­ων δεν διστά­ζουν μπρο­στά σε καμία αθλιό­τη­τα. Σήμε­ρα αυτό γίνε­ται ακό­μη πιο φανε­ρό, όπως και το ότι η ανο­χή σε τέτοιες από­ψεις πάντα αποθρασύνει».

che guevara 008

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο