Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αλληλεγγύη στην IONIANET

Νέα Ιωνία 2.8.2019

Είμα­στε δημο­σιο­γρά­φοι, μέλη της Ενώ­σε­ως Συντα­κτών Ημε­ρη­σί­ων Εφη­με­ρί­δων Αθη­νών (ΕΣΗΕΑ), και κατοι­κού­με στη Νέα Ιωνία εδώ και πολ­λά χρόνια.

Κατα­δι­κά­ζου­με απε­ρί­φρα­στα και με τον πιο έντο­νο τρό­πο την κλή­ση στην αστυ­νο­μία του εκδό­τη-διευ­θυ­ντή της δια­δι­κτυα­κής εφη­με­ρί­δας IONIANET Βασί­λη Μαγκα­να­δέ­λη, στα πλαί­σια προ­α­νά­κρι­σης για δήθεν συκο­φα­ντι­κή δυσφή­μι­ση μιας ομά­δας γονέ­ων ενός συλ­λό­γου δημο­τι­κού σχο­λεί­ου στην πόλη μας. Η ομά­δα των γονέ­ων μήνυ­σε τον εκδό­τη της εφη­με­ρί­δας επει­δή διέ­πρα­ξε το μέγα «αδί­κη­μα» να δημο­σιεύ­σει ανα­κοί­νω­ση της ΚΟΒ Καλο­γρέ­ζας-Αλσού­πο­λης του ΚΚΕ για τη δρά­ση αυτής της ομά­δας στο σύλλογο.

Ουαί κι αλί­μο­νο αν η πολι­τι­κή στά­ση και δρά­ση των κομ­μά­των καθώς και η ενη­μέ­ρω­ση απ’ τα Μέσα Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης μετα­φερ­θούν στην αρμο­διό­τη­τα της αστυ­νο­μί­ας και των δικα­στη­ρί­ων! Αυτή την αρρω­στη­μέ­νη και αντι­δη­μο­κρα­τι­κή κατά­στα­ση την έζη­σε η χώρα μας μετα­πο­λε­μι­κά και οι πλη­γές δεν έχουν επου­λω­θεί μέχρι και σήμερα.

Εκφρά­ζου­με την αλλη­λεγ­γύη μας σε όλους τους συνα­δέλ­φους της Ionianet για να συνε­χί­σουν να κρα­τούν ψηλά τη σημαία της ενη­μέ­ρω­σης, όπως κάνουν μέχρι σήμε­ρα. Η επι­χεί­ρη­ση φίμω­σης της ελευ­θε­ρο­τυ­πί­ας δεν θα περάσει.

Καλού­με κάθε συνά­δελ­φο και πολί­τη να εκφρά­σουν έμπρα­κτα την αλλη­λεγ­γύη τους στην εφη­με­ρί­δα Ionianet, είτε προ­συ­πο­γρά­φο­ντας το δικό μας κεί­με­νο είτε με δικό τους κεί­με­νο ή οποιο­δή­πο­τε άλλο τρό­πο κρί­νουν οι ίδιοι.

Ζητά­με απ’ την ΕΣΗΕΑ να κατα­δι­κά­σει τη δίω­ξη της εφη­με­ρί­δας Ionianet. Οι κλή­σεις των Μέσων Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης στα αστυ­νο­μι­κά τμή­μα­τα είναι βόλια στην ίδια την ενη­μέ­ρω­ση, ιδιαί­τε­ρα σήμε­ρα που κυριαρ­χεί ο επι­κοι­νω­νια­κός καται­γι­σμός, που συσκο­τί­ζει αντί να ενημερώνει…

Γιώρ­γος Μου­σγάςΗρα­κλής Κακαβάνης

kalogreaza2

kalogreza kke

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο