Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αλμπουμ με την “προοδευτική συμμαχία” του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην ακροδεξιά!»

Σε σχό­λιό της η Επι­τρο­πή Περιο­χής Στε­ρε­άς — Εύβοιας του ΚΚΕ για τις αντι­δρά­σεις στε­λε­χών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για την καταγ­γε­λία της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την παρα­χώ­ρη­ση διευ­κο­λύν­σε­ων από την Περι­φε­ρεια­κή Αρχή στη Χρυ­σή Αυγή, τονίζει:

«Οι αιτιά­σεις που δημο­σιεύ­τη­καν σε τοπι­κά ΜΜΕ από την Περι­φε­ρεια­κή Αρχή και τον αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Εύβοιας για την παρα­χώ­ρη­ση αίθου­σας στη Χρυ­σή Αυγή, είναι του­λά­χι­στον προ­σχη­μα­τι­κές και δε δικαιο­λο­γούν σε καμιά περί­πτω­ση διευ­κο­λύν­σεις στους ναζι­στές υπό­δι­κους εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής για να χύνουν το εθνι­κι­στι­κό — ρατσι­στι­κό τους δηλητήριο.

Όσο για τις αντι­δρά­σεις που δια­βά­σα­με από πλευ­ράς ΣΥΡΙΖΑ στέλ­νου­με αυτό το άλμπουμ στον κ. Ακριώ­τη για να θυμά­ται την “προ­ο­δευ­τι­κή συμ­μα­χία” του ΣΥΡΙΖΑ ενά­ντια στην ακροδεξιά!».

Αγίου Γεωργίου 2018 στη Σχολή Πεζικού στην Χαλκίδα

xepluma xrusaugiton1

Οικο­γε­νεια­κή φωτο­γρα­φία με τη Χρυ­σή Αυγή. Στη φωτο­γρα­φία δια­κρί­νο­νται οι βου­λευ­τές του ΣΥΡΙΖΑ Λιβα­νί­ου και Ακριώ­της, της ΝΔ Κεδί­κο­γλου, του ΠΑΣΟΚ Λοβέρ­δος και ο ναζι­στής υπό­δι­κος εγκλη­μα­τί­ας Μίχος.

Δεκέμβρης 2017 στη Ρω

xepluma xrusaugiton2

Οικο­γε­νεια­κή φωτο­γρα­φία των Βίτσα και Αυλω­νί­του με τον πρώ­ην υπ. Άμυ­νας Καμ­μέ­νο και τον ναζι­στή υπό­δι­κο Κασι­διά­ρη βου­λευ­τή της Χρυ­σής Αυγής.

Απρίλης 2019 στο Αίγιο

xepluma xrusaugiton3

Ο υπουρ­γός Κου­ρου­μπλής δέχε­ται την φιλι­κή αγκα­λιά του ρατσι­στή Μητρο­πο­λί­τη Αμβρό­σιου και μάλι­στα δύο μέρες μετά δήλω­σε πως θα ξαναπήγαινε!

Μάρτιος 2017

xepluma xrusaugiton4

Πλα­τεία Κολο­κο­τρώ­νη στη Χαλκίδα.Οικογενειακή φωτο­γρα­φία με τη Χρυ­σή Αυγή. Στη φωτο­γρα­φία δια­κρί­νο­νται ο βου­λευ­τής ΣΥΡΙΖΑ Ακριώ­της και ο βου­λευ­τής της Χρυ­σής Αυγής Μίχος.

Οικογενειακή φωτογραφία με τη Χρυσή Αυγή

xepluma xrusaugiton5

Στη φωτο­γρα­φία δια­κρί­νο­νται στε­λέ­χη του ΣΥΡΙΖΑ Βού­τσης, πρό­ε­δρος της Βου­λής και Τζού­φη, βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βου­λευ­τής της Χρυ­σής Αυγής Παππάς.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019 στη Χαλκίδα

xepluma xrusaugiton6

Στη φωτο­γρα­φία δια­κρί­νο­νται ο δήμαρ­χος Χαλ­κί­δας Παγώ­νης και εκ νέου υπο­ψή­φιος με τη στή­ρι­ξη του ΚΙΝΑΛ, ο αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Εύβοιας Σπα­νός και υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης με τη στή­ρι­ξη της ΝΔ, οι βου­λευ­τές του ΣΥΡΙΖΑ Ακριώ­της και Πρα­τσό­λης, της ΝΔ Κεδί­κο­γλου και ο ναζι­στής υπό­δι­κος εγκλη­μα­τί­ας Μίχος.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2018, Χαλκίδα

xepluma xrusaugiton7

Ο αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Εύβοιας και τώρα υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Στε­ρε­άς Σπα­νός, ο βου­λευ­τής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Πρα­τσό­λης, ο δήμαρ­χος Χαλ­κί­δας και εκ νέου υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Παγώ­νης με τον ναζι­στή υπό­δι­κο εγκλη­μα­τία Μίχο.

Μόνο ως ανέκ­δο­το μπο­ρεί να εκλη­φθεί το σύν­θη­μα του ΣΥΡΙΖΑ περί «προ­ο­δευ­τι­κού δημο­κρα­τι­κού μετώ­που». Όλα αυτά πάνε περί­πα­το τη στιγ­μή που φωτο­γρα­φί­ζο­νται ανά την επι­κρά­τεια αγκα­ζέ με τους ναζί, που για χρό­νια συγκυ­βερ­νού­σαν με τους ακρο­δε­ξιούς ΑΝΕΛ, που προ­ω­θούν αλλα­γές στον Ποι­νι­κό Κώδι­κα και ελα­φρύ­νουν τις ποι­νές των εγκλη­μα­τι­κών οργα­νώ­σε­ων όπως η Χρυ­σή Αυγή με τη δίκη να καθυ­στε­ρεί τρα­γι­κά, που κρα­τά­νε ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που αξιο­ποιούν αντι­δρα­στι­κές δυνά­μεις, υπο­δαυ­λί­ζουν τον εθνι­κι­σμό και πρω­το­στα­τούν στον αντι­κομ­μου­νι­σμό, που συνερ­γά­ζο­νται υπό την επο­πτεία των ΗΠΑ με το κρά­τος — δολο­φό­νο του Παλαι­στι­νια­κού λαού, το Ισραήλ.

Όσο για τους εργά­τες, τους άνερ­γους, τους μικρούς επαγ­γελ­μα­τί­ες και αγρό­τες τους αφιε­ρώ­νου­με δυο φωτο­γρα­φί­ες από την πάλη του λαού που μπο­ρεί να στεί­λει το φασι­σμό και το σύστη­μα που τον γεν­νά στο χρο­νο­ντού­λα­πο της ιστορίας:

Θεσσαλονίκη, 7 Απρίλη 2019

xepluma xrusaugiton8

Η κινη­το­ποί­η­ση σωμα­τεί­ων της Θεσ­σα­λο­νί­κης που απέ­τρε­ψε τη φασι­στι­κή συγκέ­ντρω­ση σε Καλα­μα­ριά και Μενεμένη.

Καλλιθέα, 25 Μαρτίου 2019

xepluma xrusaugiton9

Από την παρέμ­βα­ση των σωμα­τεί­ων της Καλ­λι­θέ­ας ενά­ντια στην εμφά­νι­ση των φασι­στοει­δών της ΧΑ στην παρέ­λα­ση της 25ης Μαρτίου.

Το εργα­τι­κό — λαϊ­κό κίνη­μα μπο­ρεί να βάλει τη σφρα­γί­δα του στις εξε­λί­ξεις και να στεί­λει στις τρύ­πες τους τους απο­γό­νους των ναζί. Τώρα συμπό­ρευ­ση με το ΚΚΕ για να γκρε­μί­σου­με από την 3η θέση τη ναζι­στι­κή Χρυ­σή Αυγή, το μακρύ χέρι της μεγα­λο­ερ­γο­δο­σί­ας και του συστή­μα­τος της φτώ­χειας, των πολέ­μων και της προ­σφυ­γιάς που τους εκτρέφει.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο