Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αμπελόκηποι-Μενεμένη: Τραμπούκικη επίθεση από φασιστοειδή δέχθηκαν μέλη του ΚΚΕ — Αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στις 7 μμ

Σε αντι­φα­σι­στι­κή συγκέ­ντρω­ση σήμε­ρα Τρί­τη στις 7 μ.μ. στην πλα­τεία της Μενε­μέ­νης καλούν οι ΚΟ του Δήμου Αμπε­λο­κή­πων — Μενε­μέ­νης του ΚΚΕ για την επί­θε­ση από φασι­στι­κή ομά­δα σε μέλη του Κόμ­μα­τος που έγι­νε τη Δευ­τέ­ρα 6 Μάη κατά τη διάρ­κεια αφι­σο­κόλ­λη­σης για την κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση που θα γίνει Τετάρ­τη 8 Μάη.

Συγκε­κρι­μέ­να, σύμ­φω­να με την ανα­κοί­νω­ση των ΚΟ του Δήμου Αμπε­λο­κή­πων — Μενε­μέ­νης του ΚΚΕ, «το βρά­δυ της Δευ­τέ­ρας 6/5 μέλη του ΚΚΕ που πραγ­μα­το­ποιού­σαν αφι­σο­κόλ­λη­ση για την προ­ε­κλο­γι­κή πολι­τι­κή συγκέ­ντρω­ση της Τετάρ­της 8/5, δέχτη­καν επί­θε­ση από ομά­δα 10 φασι­στα­ριών γνω­στών ιερο­λο­χι­τών και χρυ­σαυ­γι­τών της περιο­χής. Η συγκε­κρι­μέ­νη ναζι­στι­κή ομά­δα βγή­κε από γνω­στό μαγα­ζί της περιο­χής και επι­τέ­θη­κε στα μέλη του ΚΚΕ την ώρα που βρί­σκο­νταν στην πλα­τεία Δημο­κρα­τί­ας. Στη συνέ­χεια, κάτω και από τις απο­δο­κι­μα­σί­ες του κόσμου που βγή­κε στα μπαλ­κό­νια, εξα­φα­νί­στη­καν στα στενά».

Τονί­ζε­ται πως «η συγκε­κρι­μέ­νη ενέρ­γεια μόνο τυχαία δεν είναι! Απο­τε­λεί τμή­μα μιας σχε­δια­σμέ­νης επί­θε­σης που διε­ξά­γε­ται το τελευ­ταίο διά­στη­μα ενά­ντια στο ΚΚΕ από ακρο­δε­ξιά στοι­χεία, αφού προη­γή­θη­καν αντί­στοι­χες ενέρ­γειες και στη Μενε­μέ­νη, με αφορ­μή τη συγκε­κρι­μέ­νη εκδήλωση.

Αν νομί­ζουν οι υμνη­τές του Χίτλερ και τα τσι­ρά­κια των αφε­ντι­κών ότι με τέτοιες ενέρ­γειες θα τρο­μο­κρα­τή­σουν τα μέλη του ΚΚΕ, είναι βαθιά γελα­σμέ­νοι. Θα πάρουν την απά­ντη­σή τους από το ίδιο το εργα­τι­κό — λαϊ­κό κίνη­μα που θα τους ξανα­στεί­λει στη θέση τους, στο σκου­πι­δο­τε­νε­κέ της Ιστορίας.

Οι ΚΟ του ΚΚΕ του Δήμου Αμπε­λο­κή­πων — Μενε­μέ­νης και οι ΟΒ της ΚΝΕ καλούν τους εργα­ζό­με­νους, τους αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νους, τη νεο­λαία της περιο­χής μας να τους απο­μο­νώ­σει, να μη βρί­σκουν τόπο να στα­θούν στις γει­το­νιές μας. Να μαυ­ρί­σει στις επι­κεί­με­νες εκλο­γές τη ΧΑ καθώς και όλους όσοι φιλο­ξε­νούν φασί­στες στα ψηφο­δέλ­τιά τους ή δεί­χνουν ανο­χή απέ­να­ντί τους όλα αυτά τα χρό­νια και να ενι­σχύ­σει τα ψηφο­δέλ­τια που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ στο δήμο, στην Περι­φέ­ρεια, στην Ευρω­βου­λή για να πάψει η ΧΑ να είναι τρί­το κόμμα.

Καλού­με σε ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ όχι μόνο για να γυρί­σουν οι φασί­στες πίσω στις τρύ­πες τους, αλλά για­τί μόνο το ΚΚΕ μπο­ρεί να λει­τουρ­γή­σει ως γνή­σια αντι­πο­λί­τευ­ση στην αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή που ασκεί­ται από τις αστι­κές κυβερ­νή­σεις, Περι­φέ­ρειες και δήμους. Για­τί μόνο το ΚΚΕ μάχε­ται με συνέ­πεια για την παρε­μπό­δι­ση των αντι­λαϊ­κών νόμων, στο­χεύ­ει στην ανά­κτη­ση των απω­λειών και δια­μορ­φώ­νει ένα διεκ­δι­κη­τι­κό πλαί­σιο για διεύ­ρυν­ση των λαϊ­κών δικαιω­μά­των, για ζωή με βάση τις σύγ­χρο­νες ανάγκες».

Την Τετάρ­τη 8 Μάη στην πλα­τεία Αμπε­λο­κή­πων στις 7.30 μ.μ. θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η κεντρι­κή προ­ε­κλο­γι­κή συγκέ­ντρω­ση και οι ΚΟ του Δήμου Αμπε­λο­κή­πων — Μενε­μέ­νης του ΚΚΕ τονί­ζει ότι με τη μαζι­κή συμ­με­το­χή δίνου­με την απά­ντη­σή μας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο