Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αναζήτηση συντρόφου μέσω Facebook με τη λίστα «κρυφού πόθου»!!!

Ανα­ζή­τη­ση συντρό­φου μέσω Facebook!!! Αυτή είναι η νέα υπη­ρε­σία που ξεκι­νά να λαν­σά­ρει στις ΗΠΑ το Facebook και σύντο­μα και στην Ευρώπη.

Σύμ­φω­να με την ανα­κοί­νω­ση της εται­ρεί­ας, οι χρή­στες θα έχουν τη δυνα­τό­τη­τα να συν­δέ­ουν τον λογα­ρια­σμό του Instagram τους με το προ­φίλ τους στην συγκε­κρι­μέ­νη υπη­ρε­σία του Facebook και να προ­σθέ­τουν τους ακο­λού­θους τους στην λίστα του «Κρυ­φού Πόθου» (Secret Crush List).

Μέσα από αυτή την υπη­ρε­σία οι χρή­στες θα μπο­ρούν να εξε­ρευ­νή­σουν όλες τις πιθα­νό­τη­τες για δημιουρ­γία σχέ­σης με άτο­μα από την λίστα φίλων τους. Ωστό­σο, θα είναι μια προ­αι­ρε­τι­κή υπη­ρε­σία και δεν θα εμφα­νί­ζε­ται στο προ­φίλ των χρη­στών ή στην αρχι­κή τους σελίδα.

Το Facebook θα μοι­ρά­ζε­ται ένα μικρό ποσο­στό με το Tinder και ανα­μέ­νε­ται να λαν­σά­ρει την υπη­ρε­σία και σε άλλες χώρες της Ευρώ­πης το 2020.

O tempora o mores… και η επο­χή των επι­φα­νεια­κών σχέ­σε­ων προ­βάλ­λει και πιθα­νά της κατάρ­ρευ­σης των ερω­τι­κών σχέ­σε­ων. Η χημεία, ο μαγνη­τι­σμός, το βλέμ­μα… παρα­με­ρί­ζουν και μαζί με έρχο­νται «μηνύ­μα­τα» έρχε­ται και όλη η παθο­γέ­νεια των social media…

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο