Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανακαλείται η απόφαση για ενίσχυση των πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδων

Ανα­κα­λεί­ται η από 12.12.2019 Κοι­νή Υπουρ­γι­κή Από­φα­ση υπα­γω­γής δικαιού­χων στο σχε­τι­κό πρό­γραμ­μα ενί­σχυ­σης επι­χει­ρή­σε­ων έκδο­σης εφη­με­ρί­δων πανελ­λή­νιας κυκλο­φο­ρί­ας, όπως ανα­κοί­νω­σε ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος Στέ­λιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας κάλε­σε τους εκπρο­σώ­πους των πολι­τι­κών κομ­μά­των για τα θέμα­τα Τύπου τη Δευ­τέ­ρα 16 Δεκεμ­βρί­ου 2019, στις 11:30 πμ στη Γενι­κή Γραμ­μα­τεία Επι­κοι­νω­νί­ας και Ενη­μέ­ρω­σης προ­κει­μέ­νου να εκφρά­σουν, αν το επι­θυ­μούν, τις προ­τά­σεις τους».

Ο κ. Πέτσας δήλω­σε πως «με έκπλη­ξη διά­βα­σα την ανα­κοί­νω­ση του νυν Εκπρο­σώ­που Τύπου και του πρώ­ην αρμό­διου Υφυ­πουρ­γού της προη­γού­με­νης Κυβέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ, σχε­τι­κά με το πρό­γραμ­μα ενί­σχυ­σης των επι­χει­ρή­σε­ων έκδο­σης εφη­με­ρί­δων πανελ­λή­νιας κυκλοφορίας.

Και αυτό για­τί η Κοι­νή Υπουρ­γι­κή Από­φα­ση (υπ’ αριθμ. 338/12.12.2019) εφαρ­μό­ζει πλή­ρως όσα ψήφι­σε και υπέ­γρα­ψε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρ­νη­ση (σχετ. άρθ. 51 του ν. 4609/2019/ΦΕΚ 67/Α’ και παρ. 7 της υπ’ αριθμ. 107/18.06.2019/ΦΕΚ 2355/Β’ ΚΥΑ)”.

Συμπλή­ρω­σε πως «επει­δή, όμως, φαί­νε­ται ότι κάποιοι “ξέχα­σαν” τι υπέ­γρα­ψαν και αλλά­ζουν γνώ­μη για αυτό που οι ίδιοι πρό­τει­ναν και ψήφι­σαν» ανα­κα­λεί­ται η απόφαση.

epixorigisi efimeridon

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο