Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου μπροστά στο 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Η Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ απευθύνεται στους συντρόφους και τις συντρόφισσες, στους φίλους και συμπορευόμενους με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, σε όσους εκτιμούν τον ρόλο του ΚΚΕ στο κίνημα και θέλουν να πάρουν μέρος στη δημόσια συζήτηση για τις Θέσεις της ΚΕ με γραπτό κείμενο στον «Ριζοσπάστη» ή στην ΚΟΜΕΠ, και τους ενημερώνει για τις εξής προϋποθέσεις συμμετοχής στον Δημόσιο Διάλογο:

1. Ο Διά­λο­γος αφο­ρά τα 3 Κεί­με­να των Θέσε­ων της ΚΕ για το 21ο Συνέ­δριο, που δημο­σιεύ­τη­καν στις 30 — 31/1/2021, 6 — 7/2/2021 και 13 — 14/2/2021 στον «Ριζο­σπά­στη» και θα δημο­σιευ­τούν ξανά ως σύνο­λο στην ΚΟΜΕΠ τ. 1/2021.

✔️   Η Επι­τρο­πή Δια­λό­γου θα παρα­λαμ­βά­νει κεί­με­να για δημο­σί­ευ­ση μέχρι 24/4/2021.

2. Καθέ­νας και καθε­μιά, που θέλει να συμ­βά­λει στον Διά­λο­γο, μπο­ρεί να στεί­λει έως και τρία σημειώ­μα­τα, ένα για κάθε Κεί­με­νο των Θέσε­ων, με ανώ­τα­το όριο έκτα­σης κάθε κει­μέ­νου τις 1.000 λέξεις. Μπο­ρεί εναλ­λα­κτι­κά να στα­λεί ένα συν­θε­τι­κό κεί­με­νο για το σύνο­λο των Θέσε­ων (έως 1.000 λέξεις). Ο κατα­με­ρι­σμός των κει­μέ­νων Δια­λό­γου στον «Ριζο­σπά­στη» ή στην «Κομ­μου­νι­στι­κή Επι­θε­ώ­ρη­ση» (ΚΟΜΕΠ) θα γίνε­ται με ευθύ­νη της Επι­τρο­πής, συνυ­πο­λο­γί­ζο­ντας τη χρο­νι­κή διάρ­κεια της προ­συ­νε­δρια­κής περιό­δου και τις δυνα­τό­τη­τες των δύο έντυ­πων οργά­νων της ΚΕ του Κόμ­μα­τος για την κάλυ­ψη του Προ­συ­νε­δρια­κού Διαλόγου.

Σημειώ­μα­τα που τυχόν έρθουν στην Επι­τρο­πή είτε εκπρό­θε­σμα είτε ξεπερ­νούν την έκτα­ση που έχει προσ­διο­ρι­στεί, δεν θα δημο­σιευ­τούν, θα τεθούν όμως υπό­ψη των αντι­προ­σώ­πων του 21ου Συνεδρίου.21ο Συνέδριο ΚΚΕ logo

3. Κάθε κεί­με­νο πρέ­πει να έχει απα­ραί­τη­τα όλα τα παρα­κά­τω στοι­χεία του συγ­γρα­φέα: Ονο­μα­τε­πώ­νυ­μο, διεύ­θυν­ση, τηλέ­φω­νο, Κομ­μα­τι­κή ή ΚΝί­τι­κη Οργά­νω­ση στην οποία ανή­κει ή που έχει επα­φές αν πρό­κει­ται για φίλο του ΚΚΕ. Τα στοι­χεία αυτά είναι προ­ϋ­πό­θε­ση για τη δημο­σί­ευ­ση του κει­μέ­νου. Απο­κλεί­ο­νται από τη δημο­σί­ευ­ση κεί­με­να που είναι εκτός των θεμά­των των Θέσε­ων για το 21ο Συνέ­δριο. Απο­κλεί­ο­νται κεί­με­να με ανα­φο­ρές σε πρό­σω­πα ή σε ζητή­μα­τα που αφο­ρούν συγκε­κρι­μέ­νη Κομ­μα­τι­κή Οργά­νω­ση, που περι­λαμ­βά­νουν υβρι­στι­κούς χαρα­κτη­ρι­σμούς, θέσεις εχθρι­κές προς την ιδε­ο­λο­γία και τον χαρα­κτή­ρα του ΚΚΕ.
4. Τα κεί­με­να μπο­ρούν να στέλνονται:

α) Ηλε­κτρο­νι­κά στη διεύ­θυν­ση: [email protected], με ένδει­ξη «Για την Επι­τρο­πή Δημό­σιου Προ­συ­νε­δρια­κού Διαλόγου».
β) Ταχυ­δρο­μι­κώς στη διεύ­θυν­ση: Κεντρι­κή Επι­τρο­πή ΚΚΕ, Λεω­φό­ρος Ηρα­κλεί­ου 145, Τ.Κ. 14231 με την ένδει­ξη: «Για την Επι­τρο­πή Δημό­σιου Προ­συ­νε­δρια­κού Διαλόγου».
γ) Μέσω των Κομ­μα­τι­κών Οργα­νώ­σε­ων του ΚΚΕ.

Στις περι­πτώ­σεις απο­στο­λής ταχυ­δρο­μι­κώς ή μέσω Οργα­νώ­σε­ων, παρα­κα­λού­με τους συμ­με­τέ­χο­ντες στον Διά­λο­γο, όσους έχουν τη δυνα­τό­τη­τα, να διευ­κο­λύ­νουν τη δου­λειά της Επι­τρο­πής στέλ­νο­ντας το κεί­με­νο και σε ηλε­κτρο­νι­κή μορφή.


ℹ️  Οι συμ­με­τέ­χο­ντες στον Διά­λο­γο μπο­ρούν να απευ­θύ­νο­νται στην Επι­τρο­πή Δημό­σιου Δια­λό­γου στο τηλέ­φω­νο επι­κοι­νω­νί­ας: Ιωάν­να Καψά­σκη 210‑2592.813.

Ρίζος Θέσεις Διακίνηση

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο