Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην υπόθεση «Novartis»

Σε σχό­λιό του για τις τελευ­ταί­ες εξε­λί­ξεις στην υπό­θε­ση «Novartis», το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Ο τρα­γέ­λα­φος με τους προ­στα­τευό­με­νους μάρ­τυ­ρες, όπου όσοι τους χαρα­κτή­ρι­ζαν “ήρω­ες” (βλέ­πε ΣΥΡΙΖΑ), τώρα τους απο­δο­κι­μά­ζουν κι εκεί­νοι που τους αφό­ρι­ζαν (βλέ­πε ΝΔ), τώρα τους υιο­θε­τούν, επι­βε­βαιώ­νει την ανά­γκη επω­νυ­μί­ας τους που το ΚΚΕ είχε τονί­σει από την πρώ­τη στιγ­μή.

Οι τελευ­ταί­ες εξε­λί­ξεις στην υπό­θε­ση απο­τε­λούν μία ακό­μη από­δει­ξη της σήψης ενός συστή­μα­τος, στο πλαί­σιο του οποί­ου η Υγεία και το Φάρ­μα­κο είναι πανά­κρι­βο εμπό­ρευ­μα για το λαό, ενώ την ίδια στιγ­μή διά­φο­ροι κρα­τι­κοί παρά­γο­ντες προ­σφέ­ρουν τις υπη­ρε­σί­ες τους σε κυβερ­νή­σεις και εται­ρεί­ες μειώ­νο­ντας τις κοι­νω­νι­κές δημό­σιες παρο­χές Υγεί­ας και δια­σφα­λί­ζο­ντας τα κέρ­δη των επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομίλων.

Αυτό είναι το μεγά­λο σκάν­δα­λο και από αυτό εκτρέ­φο­νται υπο­θέ­σεις τύπου “Novartis”, οι οποί­ες ανα­ζω­πυ­ρώ­νο­νται κάθε φορά όπο­τε αυτό βολεύ­ει τις ανά­γκες της κάλ­πι­κης διπο­λι­κής αντιπαράθεσης».

Δ. Κου­τσού­μπας: Το ΚΚΕ δεν θα συγκα­λύ­ψει τις πραγ­μα­τι­κές αιτί­ες κάθε υπό­θε­σης και τα μεγά­λα παι­χνί­δια που παί­ζο­νται γύρω από αυτήν

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο