Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τη συνάντηση της Χρυσής Αυγής με τον Πακιστανό πρέσβη

Στις συνα­ντή­σεις της Χρυ­σής Αυγής με τον Πακι­στα­νό πρέ­σβη ανα­φέ­ρε­ται ανα­κοί­νω­ση του ΠΑΜΕ τονί­ζο­ντας ότι δεν μπο­ρούν «να κρύ­ψουν το ρατσι­στι­κό της χαρα­κτή­ρα ούτε να ξεπλύ­νουν τα ματο­βαμ­μέ­να χέρια της», αντί­θε­τα «Μπο­ρούν να “συνερ­γά­ζο­νται ευχά­ρι­στα” με αυτούς που οδη­γούν τους εργα­ζό­με­νους στην εξα­θλί­ω­ση και το διωγ­μό από τον τόπο τους και δεν είναι άλλοι από τους επι­χει­ρη­μα­τι­κούς ομί­λους, τις κυβερ­νή­σεις και το κρά­τος του Πακιστάν».

Ολό­κλη­ρη η ανα­κοί­νω­ση του ΠΑΜΕ έχει ως ακολούθως:

 

«Οι συνα­ντή­σεις της εγκλη­μα­τι­κής ναζι­στι­κής οργά­νω­σης της Χρυ­σής Αυγής με την πακι­στα­νι­κή πρε­σβεία δεν μπο­ρούν να κρύ­ψουν το ρατσι­στι­κό της χαρα­κτή­ρα ούτε να ξεπλύ­νουν τα ματο­βαμ­μέ­να χέρια της.

Το μίσος τους για τους ξένους εργά­τες, τους άλλους λαούς, για το εργα­τι­κό — λαϊ­κό κίνη­μα βρί­σκε­ται στην καρ­διά της θεω­ρί­ας του ρατσι­στι­κού — φασι­στι­κού μορφώματος.

Τα γνή­σια τσι­ρά­κια των αφε­ντι­κών, παρά την όποια προ­βιά επι­χει­ρούν να φορέ­σουν, απο­τε­λούν εχθρό των εργα­ζο­μέ­νων, Ελλή­νων και μεταναστών.

Μπο­ρούν να “συνερ­γά­ζο­νται ευχά­ρι­στα” με αυτούς που οδη­γούν τους εργα­ζό­με­νους στην εξα­θλί­ω­ση και το διωγ­μό από τον τόπο τους και δεν είναι άλλοι από τους επι­χει­ρη­μα­τι­κούς ομί­λους, τις κυβερ­νή­σεις και το κρά­τος του Πακιστάν.

Καλού­με τα συν­δι­κά­τα, τους μαζι­κούς φορείς να καταγ­γεί­λουν και να απο­μο­νώ­σουν τα μαντρό­σκυ­λα των αφε­ντι­κών, τη φασι­στι­κή — ρατσι­στι­κή οργά­νω­ση της Χρυ­σής Αυγής».

Στο ακό­λου­θο θέμα τα σχε­τι­κά με τη συνάντηση

ΚΚΕ: Οι συνα­ντή­σεις της Χρυ­σής Αυγής με την πακι­στα­νι­κή πρε­σβεία είναι μία ακό­μα από­δει­ξη της υπο­κρι­σί­ας της ναζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής οργάνωσης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο